Tijdens een fly-drive Cork reist u af naar de tweede stad van Ierland. Kleurrijke huisjes aan de Bank River, historische bezienswaardigheden en gezellige pubs verwelkomen u. Vooral de Cork City Goal is erg indrukwekkend. In deze voormalige gevangenis leert u meer over de Ierse Onafhankelijkheidsoorlog. Stap de huurauto ook eens in voor een bezoek aan de havenstad Cobh. De laatste aanlegplaats van de beroemde Titanic.

Slenteren door 'de beste stad' Cork

In de tweede stad van Ierland zorgen de goede pubs, historische bezienswaardigheden en vele galerieën ervoor dat dit 'de beste stad ter wereld' is. Dat is in ieder geval de mening van de inwoners van Cork. Deze stad ligt in het zuiden van Ierland en laat zich kenmerken door de geplaveide straten en kleurrijke huisjes langs de Bank River. Tijdens een fly-drive Cork is het dan ook aan te raden om de huurauto te parkeren en te slenteren door het compacte centrum. Bewonder de glas-in-lood ramen van de neogotische St. Fin Barre's Cathedral of proef van een biertje in de Franciscan Well Brewery. Stap in Cork ook eens binnen bij de Cork City Goal. Dit gebouw lijkt op een kasteel, maar was vroeger toch echt een gevangenis. Tijdens een excursie hoort u alles over spannende ontspanningsverhalen en de Ierse Onafhankelijkheidsoorlog.

Vanuit Cork naar 'Titanicstad' Cobh

Omdat u tijdens een fly-drive Cork de beschikking heeft over een huurauto kunt u de omgeving van de stad bekijken. Zo rijdt u in een kwartier naar het middeleeuwse Blarney Castle. Dit roemruchte kasteel laat zich kenmerken door Blarney Stone. Mensen die deze steen kussen zouden de 'gift van welbespraaktheid' krijgen. Maar ook dankzij de historische kerkers, tuinen en het wandelpad langs het meer is Blarney Castle erg populair. Ook de havenstad Cobh is een bezoek waard tijdens een fly-drive Cork. Cobh was namelijk de laatste aanleghaven van de Titanic. In het oude kantoor van White Star Line komt u bij de Titanic Experience alles te weten over dit beroemde schip. Na dit bezoek rijdt u eenvoudig met de huurauto terug naar de sfeervolle 'Bed & Breakfast' accommodatie in Cork.

Verfijn uw keuze
3 Fly-drives Cork
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Streek
Soort vakantie
Soort Fly-drive
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,2
102 beoordelingen Fly-drive Ierland Cork door reizigers van Kras