Fly-drive Israël - Rondreis door een 'heilig' vakantieland

Van de heiligdommen in Jeruzalem tot de stranden van Tel Aviv

Dankzij de heilige plekken en religieuze bezienswaardigheden is Israël een land waar cultuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen. U kunt dit land in het Midden-Oosten met een auto verkennen tijdens een fly-drive Israël. Bekijk de biddende moslims, joden en christenen op de Tempelberg in Jeruzalem of treed in de voetsporen van Jezus op het Meer van Galilea. Ontspannen doet u op de gouden stranden aan de Middellandse Zee in de stad Tel Aviv.

Heilige bezienswaardigheden in Jeruzalem

Israël lijkt dankzij de vele religieuze plekken, historische steden en heilige bezienswaardigheden op een groot geschiedenisboek. U kunt dit boek openslaan tijdens een fly-drive Israël en met een huurauto langs alles bezienswaardigheden rijden. Israël is een land in het Midden-Oosten met als hoofdstad Jeruzalem. Deze stad geldt voor zowel joden, christenen en moslims als heilige grond. Vooral het gebied rondom en op de Tempelberg zou volgens deze religies heilig zijn. De joden aanbidden hier de Klaagmuur, terwijl moslims de Al-Aqsamoskee met de gouden koepel als heilig beschouwen. En christenen komen naar Jeruzalem vanwege het graf van Jezus in De Heilige Grafkerk. Tijdens een fly-drive door Israël kunt u al deze bijzondere bouwwerken zelf bekijken en op de foto zetten voor in het vakantiealbum. Zo maakt u uw eigen geschiedenisboek.

Rondreis door het moderne Tel Aviv

In het vakantieboek over Israël mag ook de stad Tel Aviv niet ontbreken. Deze stad ligt aan de westkust van Israël en wordt dankzij de moderne wolkenkrabbers, de gezellige boulevard en de gouden stranden gezien als hip en bruisend. Op Frishman Beach kunt u luieren onder een van de houten parasols of een frisse duik nemen in de Middellandse Zee. Wist u dat Tel Aviv ook een authentiek gedeelte kent? In het district Jaffa, de oude havenstad van Tel Aviv, vormen stenen huizen en kronkelige straatjes het decor gedurende deze rondreis. Om de kleurrijke vissersboten die hier in de haven dobberen niet te vergeten. Tijdens een fly-drive Israël kunt u in de haven van Jaffa de vangst van de dag proeven in een van de charmante visrestaurants.

Ontdek het mystieke Meer van Galilea

Tijdens een fly-drive Israël kunt u in de noordelijk gelegen stad Tiberias in de voetsporen treden van Jezus. Maar dan wel met een boot. Tiberias ligt aan het Meer van Galilea dat volgens de Bijbel de plek is waar Jezus over water liep. U kunt een boottocht maken over het meer en uitkijken over de indrukwekkende bergtoppen van de Golan Hoogvlakte. Zet eens koers naar de historische stad Tabgha waar de vermeerdering van de broden en de vissen plaats zou hebben gevonden. In de broodvermenigvuldigingskerk kunt u op de mozaïekvloeren afbeeldingen van vissen en brood bekijken. Toe aan ontspanning? Bezoek dan eens de hete bronnen in het Hammat Terveya National Park. Hier kunt u in een Romeins badhuis badderen in de spa.

Verfijn uw keuze
1 Fly-drive Israël
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Plaats
Soort vakantie
Soort Fly-drive
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Fly-drive Imposant Israël
Fly-drive Imposant Israël
  • Inclusief alle autohuur verzekeringen, € 0 eigen risico
  • Ontdek op eigen gelegenheid het karakteristieke Israël
  • Beleef het unieke Jeruzalem met o.a. de klaagmuur
  • 8 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum17-10-2019
Reisduur8 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf1452
GK
7,5
6 beoordelingen Fly-drive Israël door reizigers van Kras