Fly-drive Rome - Op eigen tempo op reis door Rome

Rondreizen door Rome inclusief vlucht, huurauto en comfortabel hotel

Tijdens een fly-drive Rome ontdekt u op eigen tempo de historische bezienswaardigheden van deze Italiaanse stad. Stap de huurauto in voor een rondrit door Rome en bewonder de imposante arcades van het Colosseum en de marmeren pilaren van het Pantheon. Maar met de auto rijdt u ook zo naar Vaticaanstad. Op deze heilige grond zijn de schilderijen van Michelangelo in de Sixtijnse Kapel onvergetelijk. En misschien spot u de Paus wel in de Sint-Pietersbasiliek.

Een stadstour door het Romeinse Koninkrijk

Historische bezienswaardigheden uit het Romeinse Koninkrijk zullen voorbij trekken tijdens een fly-drive Rome. Na het vliegen naar de hoofdstad van Italië rolt u de raampjes van de huurauto omlaag zodat u tijdens een stedentrip een goed uitzicht hebt op de beroemde bouwwerken. Wat dacht u bijvoorbeeld van het Colosseum? Dit imposante amfitheater met de vele arcades valt niet te missen tijdens een rondreis door Rome. Maar ook het Pantheon is dankzij de marmeren pilaren en grote koepel absoluut een bezoek waard. Alsof u voor een Romeinse tempel staat. Tijd om de benen te strekken? Parkeer de auto dan in de buurt van het Piazza di Trevi en wandel naar dit beroemde plein. Hier gooit u in de Trevifontein een muntje voor geluk in de liefde. Of zoek een terrasje op met een verkoelende 'gelato al pistacchio'.

De heilige grond van Vaticaanstad

Tijdens een fly-drive Rome kunt u ook niet om Vaticaanstad heen. Dit kleinste land ter wereld is de woonplaats van de Paus en ligt bezaaid met wereldberoemde bouwwerken. Met de huurauto rijd u zo naar deze heilige grond. Vooral de Sixtijnse Kapel zult u niet snel vergeten. Deze kerk wordt versierd met kunstwerken van onder andere Michelangelo en Sandro Botticelli. Vooral 'Het Laatste Oordeel' en de plafondschilderingen in de kapel van Michelangelo worden gezien als echte kunstschatten. Neem tijdens de citytrip ook eens plaats op het Sint-Pietersplein om de gelijknamige basiliek te bewonderen. Misschien herkent u de Sint-Pietersbasiliek wel als de kerk waar de Paus ieder jaar zijn kersttoespraak houdt. Rondom het plein bevindt zich een grote zuilengang waar het in de schaduw goed toeven is.

Verfijn uw keuze
1 Fly-drive Rome
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Streek
Soort vakantie
Soort Fly-drive
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,0
3 beoordelingen Fly-drive Italië Rome door reizigers van Kras