Op eigen gelegenheid het Midden-Oosten ontdekken? Dan is een fly-drive Midden-Oosten van Kras op uw lijf geschreven! Vooral de historie in Israël staat centraal. Beleef het unieke Jeruzalem met de Klaagmuur in de oude stad, of bezoek het Palmach museum in Tel Aviv. Wandelt u door sfeervolle straatjes en leert u meer over de Bijbelse plaatsen, of kiest u voor een boottocht over het meer van Tiberias? Volg uw eigen route!

Met de huurauto op ontdekkingstocht door Israël

Op verkenning door het bijzondere Israël? Kras regelt tijdens een fly-drive Midden-Oosten de vlucht, hotels en huurauto. En u hoeft alleen maar te bepalen hoe lang u bij iedere bezienswaardigheid blijft! Zo rijdt u onder andere naar Tiberias, via een indrukwekkende route langs middeleeuwse stadsmuren en de stad Nazareth, waar Jezus volgens het Nieuwe Testament opgroeide. Maakt u hier een tussenstop om de Basiliek van de Aankondiging te bekijken, of gaat u door naar het meer van Galilea? Parkeer de huurauto gerust naast het kiezelstrand van dit nationale symbool van Israël. Droom weg langs het meer, terwijl u uitkijkt over de grootse bergen! Struint u liever door het hippe Tel Aviv? Ontdek de sfeervolle steegjes van Jaffa, de oude havenstad van Tel Aviv, en wandel naar het Palmach Museum. De ontstaansgeschiedenis van Israël zal u hier verbazen!

Bezoek de heilige stad Jeruzalem

Rijd tijdens een fly-drive Midden-Oosten ook eens met huurauto naar eeuwenoude Jeruzalem. In deze beladen stad komen geschiedenis, spiritualiteit en cultuur prachtig samen, en dit komt onder andere naar voren in de verschillende wijken van de stad. Wandel via de Joodse, Armeense, Christelijke en Islamitische wijken naar de Klaagmuur. Stop hier vooral een briefje in de muur, zodat uw wens uitkomt. Dit tafereel zal beslist indruk maken! Tip van Kras: volg de route met bordjes in de stad. Wanneer u deze volgt loopt u letterlijk in de voetsporen van Jezus Christus. U zult eindigen in de Heilige Grafkerk, waar Jezus werd gekruisigd en begraven. Liever de natuur van Jeruzalem bewonderen tijdens een voordelige fly-drive van Kras? De stad is ingeklemd tussen een aantal heuvels, wat voor spectaculaire vergezichten zorgt. Stap dan in de huurauto naar de Olijfberg. Hier kijkt u tussen de olijfbomen uit over de karakteristieke stad Jeruzalem! Wat gaat u ontdekken tijdens deze individuele rondreis inclusief huurauto?

Verfijn uw keuze
3 Fly-drives Midden-Oosten
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Land
Soort vakantie
Soort Fly-drive
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Fly-drive Oman (self-drive)
Fly-drive Oman (self-drive)
  • Ontdek de oude stad Muscat met haar prachtige moskee
  • Off road door de woestijn en langs oases
  • Overnachting in een desert camp mét sterrenhemel
  • 9 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum03-11-2019
Reisduur9 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf1959
GK