Fly-drive Namibië - Inclusief huurauto, vlucht en verblijf

Proef het typisch Afrikaanse vakantiegevoel in Namibië!

Tijdens een fly-drive Namibië maakt u kennis met de woestijnlandschappen en natuurparken in dit Zuidelijk-Afrikaanse land. Vooral de Namib Desert, de oudste woestijn ter wereld, is dankzij de rode zandduinen onvergetelijk. In de Kalahari kunt u op safari en leeuwen, hyena's en bavianen spotten. Bijkomen van alle indrukken doet u in de badplaats Swakopmund. Op Palm Beach is het goed toeven met uitzicht op de Atlantische Oceaan.

Het 'Afrika' gevoel in Namibië

In het Afrikaanse Namibië bepalen imposante woestijngebieden, ruige kustlijnen en natuurparken het decor. Het is niet voor niks dat hyena's, leeuwen, giraffen en pelsrobben zich hier thuis voelen. Maar ook lokale stammen en Bosjesmannen beschouwen Namibië als thuis. Tijdens een fly-drive Namibië staat u dan ook een veelzijdige rondreis te wachten. Na het vliegen naar de hoofdstad Windhoek staat de huurauto klaar en kunt u zelf op pad. Zet bijvoorbeeld koers naar de Kalahari-woestijn. Omdat hier meer regen valt dan in een echte woestijn mag de Kalahari officieel geen woestijn worden genoemd. U treft hier dan ook stekelige struiken, acacia's en grassige steppe aan. De leeuwen, bavianen, antilopen en hyena's zorgen er in de Kalahari voor dat het Afrika bekend van National Geographic tot leven komt.

De onvergetelijke decors van de Namib Desert

Wel een echte woestijn is de Namib Desert. En wat voor één! Rode zandduinen en rotsachtige kloven strekken zich uit zover het oog reikt. Een van de hoogtepunten in deze oudste woestijn ter wereld is de Sossusvlei. Deze klei-vallei wordt omringd door spectaculaire duinen die soms wel 300 meter hoog zijn. Zet uw wekker maar en beklim nog voor zonsopgang Dune 45. Vanaf hier wacht een onvergetelijk uitzicht op de Namib Desert tijdens zonsopkomst. Het zonlicht zorg ervoor dat de zandduinen in allerlei tinten rood, oranje en geel kleuren. Zet tijdens de fly-drive Namibië ook eens koers naar de Sesriem Canyon in de Namib woestijn. Deze indrukwekkende kloof laat zich kenmerken door de steile wanden en hoge rotsformaties. Een wandelpad van een kilometer lang voert u dwars door deze 'Grand Canyon van Namibië'.

Op safari in Namibië

Bijkomen van alle indrukken doet u tijdens een fly-drive Namibië in Swakopmund. Deze badplaats ligt aan de westkust van Namibië en kent gouden stranden als Palm Beach. De ideale plek om even te ontspannen onder de zon en een frisse duik te nemen in de Atlantische Oceaan. Via Kaap Kruis, bekend van de kolonie Kaapse pelsrobben, gaat de rondreis verder naar Etosha National Park. Vanwege de wilde dieren, waaronder zebra's, olifanten en leeuwen, is dit wildpark een ideale plek voor een safari. Of bezoek een dorpje van de Himba-stam en maak kennis met hun lemen huisjes, traditionele kleding van dierenhuiden en zelfgemaakte maïspap. De voordelige fly-drives Namibië van Kras zijn onvergetelijk!

Verfijn uw keuze
1 Fly-drive Namibië
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Soort vakantie
Soort Fly-drive
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,7
6 beoordelingen Fly-drive Namibië door reizigers van Kras