Fly drive Noorwegen - De mooiste reizen door Noorwegen!

Een reis waar natuurliefhebbers van dromen dat is een fly drive Noorwegen

Tijdens een fly drive Noorwegen kunt u de schilderachtige fjorden, kleurrijke dorpjes en de Noordkaap op eigen tempo verkennen. Met de huurauto kunt u langs het Geirangerfjord rijden en hier het diepblauwe water, de groene bossen en imposante bergtoppen bewonderen. Of zet koers naar de Noordkaap en bewonder hier de zonsondergang én zonsopgang tijdens een vakantie Noorwegen. Een vergeet Tromsø met zijn kleurrijke pakhuizen niet.

De fjorden van Noorwegen

Noorwegen is het land van de fjorden, kleurrijke vissersdorpjes, besneeuwde bergen en natuurlijk de Noordkaap. Natuurliefhebbers zullen zich geen dag vervelen in dit land in Scandinavië. Tijdens een fly drive Noorwegen kunt u met een huurauto langs de indrukwekkende fjorden rijden. Kies bijvoorbeeld voor een route langs het Geirangerfjord in het zuiden van Noorwegen. Dit fjord staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en laat zich kenmerken door diepblauw water, besneeuwde bergtoppen en spectaculaire kliffen waar watervallen naar beneden stromen. Om de vissersdorpjes en groene bossen langs de waterkant niet te vergeten. Laat bij het Geirangerfjord de auto eens staan en verken dit schilderachtige plaatje van Moeder Natuur met een kajak of rondvaartboot. Zo kunt u naar de Brudesløret waterval peddelen en hier met een beetje geluk een regenboog zien verschijnen in de mist van het kletterende water.

Op expeditie naar de Noordkaap

Een van de meest beroemde en indrukwekkende natuurverschijnselen in Noorwegen is de Noordkaap. In de wintermaanden is dit een geliefde plek voor verschillende expedities in de sneeuw. In de zomermaanden kunt u tijdens een fly-drive Noorwegen het Noordkaap plateau bezoeken met de huurauto. Het plateau bestaat uit een 300 meter hoge rots die panoramisch uitzicht biedt op de Barentszzee. In de zomermaanden wordt de Noordkaap zelfs versierd met kleurrijke bloemen als orchideeën. Blijf zeker even kijken naar de zonsondergang en zonsopgang die hier tegelijkertijd plaats vindt. Een magische rood-gele gloed daalt dan neer over de zee. En vergeet ook niet om op de foto te gaan met de globe die op de Noordkaap staat als bewijs voor het thuisfront.

Kleurrijke bezienswaardigheden in Tromsø

Tijdens een fly drive Noorwegen kunt u een bezoek brengen aan de Olympische stad Lillehammer of in het schilderachtige Bergen de houten huizen bekijken. Maar ook in de noordelijk gelegen stad Tromsø liggen prachtige plaatjes op u te wachten. Tromsø laat zich kenmerken door de kleurrijke pakhuizen, indrukwekkende bergen en azuurblauwe rivieren. De futuristische IJszeekathedraal steekt daar prachtig tussen af. Het gebrandschilderd glasraam, het houten orgel en de prisma kroonluchters zijn hier echte bezienswaardigheden. Omdat Tromsø in het Poolgebied ligt kunt u in de stad ook meer te weten te komen over de reizigers en de jacht in dit onherbergzame gebied. Daarvoor moet u in het Poolmuseum zijn.

Verfijn uw keuze
4 Fly-drives Noorwegen
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Streek
Plaats
Soort vakantie
Soort Fly-drive
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,6
66 beoordelingen Fly-drive Noorwegen door reizigers van Kras