Dat de Zuid-Portugese steek Alentejo door toeristen vrijwel onontdekt is, is alleen maar fijn. Zo kunt u tijdens een fly drive Alentejo ongestoord de trekpleisters van de 'broodmand van Portugal' bewonderen. Ontdek per huurauto de gouden tarwevelden, bonte ijsvogels en dichte eikenbossen. En het brede Praia da Comporta aan de Atlantische Oceaan niet te vergeten. Om natuurlijk ook de culturele bezienswaardigheden zoals de Romeinse tempel van Évora niet over te slaan.

Rustige rondreis door Alentejo

Tussen hoofdstad Lissabon en de populaire Zuid-Portugese streek Algarve in, ligt Alentejo. Dat niet minder mooi is dan de bekende buren. Maar wel veel minder bekend. Fijn, want zo kunt u tijdens een fly drive door Alentejo de trekpleisters van de streek in alle rust bewonderen. En in eigen tempo, want u boekt een individuele rondreis bij Kras wel inclusief vluchten, hotels en duidelijke routebeschrijving. Maar de invulling van de dag bepaalt u gewoon zelf. Zo kunt u vanuit een luxe hotel in Évora de Romeinse bezienswaardigheden van de stad bezichtigen. Het kilometerslange aquaduct, en de Templo romano de Évora met marmer en Korinthische zuilen. Maar ook de iets nieuwere bouwwerken zijn indrukwekkend te noemen. De gotische São Francisco-kerk bijvoorbeeld, met prachtig betegelde muren. En een wel heel opvallende kapel, gemaakt uit de botten van voormalige monniken.

Fly drive langs de tarwevelden van Alentejo

Tijdens een fly drive door Alentejo maakt u kennis met de verschillende landschappen van de streek. Glooiende heuvelen, dichte kurkeikenbossen, groene wijngaarden en natuurlijk olijfbomen. Om ook de enorme gouden tarwevelden niet te vergeten. Alentejo wordt namelijk niet voor niets ook wel de broodmand van Portugal genoemd. Op naar nog een ander natuurlijk hoogtepunt: het Estuário do Sado natuurreservaat aan de westkust van het land. Waar de rivier de Sado uitmondt in de Atlantische Oceaan, vindt u een enorm gebied met wetlands en zoutpannen. Hier kunt u tijdens een autorondreis in Alentejo tal van vogelsoorten spotten. Bonte ijsvogels en grauwe kiekendieven laten zich zien... Maar neem ook vooral uw zwemspullen mee, want verscholen achter de heerlijk geurende pijnboombossen ligt het Praia da Comporta. Waar u tijdens een vakantie in Portugal vanaf het brede zandstrand zo de Atlantische Oceaan in loopt.

Verfijn uw keuze
2 Fly-drives Alentejo
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Plaats
Soort vakantie
Soort Fly-drive
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Hotel Santo Antonio
Hotel Santo Antonio
Inclusief huurauto
  • All-in autohuur ( €0,- eigen risico)
  • Geniet aan het heerlijke zwembad
  • Proef één van de Portugese wijnen uit de streek
  • 8 - 15 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum29-10-2019
Reisduur8 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf624
GK
8,0
11 beoordelingen Fly-drive Portugal Alentejo door reizigers van Kras