Fly-drive Lissabon - Inclusief hotel, huurauto en vlucht

Per huurauto door de heuvelachtige hoofdstad van Portugal

Maak tijdens een fly-drive Lissabon kennis met de 'Stad van Vergezichten'. Ontdek de hoofdstad van Portugal met haar prachtige panorama's, iconische tramlijn 28 en iconische bezienswaardigheden. Zoals de 'Kathedraal van Lissabon'. Of dwaal in het labyrint van steegjes in de wijk 'Alfama'. Strijk hier neer in een bar waar de fado klinkt. En laat u al nippend aan Licor Beirã meevoeren door de melodische klanken.

Reis naar de historische Portugese hoofdstad

Een fly-drive Lissabon laat u kennis maken met de energieke hoofdstad van Portugal. Ten westen van het Iberische Schiereiland ligt deze bruisende metropool. Verken haar per huurauto of hop in de historische lijn 28 tram. Deze iconische gele tram trotseert smalle, nauwe steegjes en scherpe bochten. Stap gerust uit bij bezienswaardigheden als de 'Kathedraal van Lissabon'. Twee robuuste torens flankeren haar ingang. Binnen stuit u op een gotisch gewelf en een 17e-eeuwse barokke kapel. De kathedraal ligt in de oudste wijk van Lissabon: 'Alfama'. Net zo bijzonder om te ontdekken! Struin door de lieflijke, kronkelende straatjes en passeer vele trappen en poorten. Of stop bij een traditioneel barretje voor het beluisteren van een fado. Ondertussen nipt u van Licor Beirã: Portugese kruidenlikeur.

Lissabon: de 'Stad van Vergezichten'

Lissabon wordt ook de 'Stad van Vergezichten' genoemd. De hoofdstad van Portugal, gelegen op 7 heuvels, biedt prachtige uitzichten tijdens een fly-drive Lissabon. Ook vanaf het 4 sterren hotel van Kras tuurt u over heel de stad. Weet u de Taag de spotten? Aan deze rivier pronken bezienswaardigheden als 'Padrão dos Descobrimentos'. Met 30 minuten rijden bent u bij dit 52 meter hoge monument in de wijk Belém. Sculpturen van onder andere Hendrik de Zeevaarder lijken hier naar buiten te springen. Geen last van hoogtevrees? Pak dan de lift helemaal naar boven. Hier heeft u goed zicht op de nabijgelegen haven van Belém. Uiteraard kunt u deze wijk niet verlaten zonder te proeven van 'Pastéis de Belém'. Deze geflambeerde roomgebakjes zijn het perfecte tussendoortje tijdens een voordelige stedentrip Lissabon!
7 Fly-drives naar Lissabon gevonden
Portugal
v
Lissabon
v
Fly-drive
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Plaats
xLissabonv
Soort vakantie
xFly-drivev
Soort Fly-drive
Fly-drive in meerdere accommodaties(5)
Fly-drive in 1 accommodatie(2)
Vertrekperiode
April 2019(7)
Mei 2019(7)
Juni 2019(7)
Juli 2019(7)
Augustus 2019(7)
September 2019(7)
Oktober 2019(7)
Reisduur
3-5 dagen(2)
6-9 dagen(4)
10-14 dagen(6)
15-22 dagen(4)
Klantbeoordeling
8 en hoger(5)
7 en hoger(7)
6 en hoger(7)
Accommodatie Type
Hotel(6)
Budget p.p.
€ 200 - € 399(1)
€ 400 - € 599(4)
€ 600 - € 799(7)
€ 800 - € 999(6)
Vanaf € 1000(6)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

7,9
Beoordeling Fly-drive Portugal Lissabon door reizigers van Kras
Gebaseerd op 538 reviews