Fly-drive Scandinavië - Inclusief vlucht en huurauto

Avontuurlijke reis door het wonderschone Scandinavië

Tijdens een fly-drive Scandinavië kunt u met een auto de indrukwekkende natuur van Noorwegen, Zweden en Fins Lapland verkennen. Kies bijvoorbeeld voor een rondrit door Noorwegen en rijd via de haarspeldbochten van de Trollstigen langs het Geirangerfjord. Hoge bergtoppen, watervallen, pittoreske vissersdorpjes en diepblauw water vormen het decor. Of kies voor een rondreis door Finland en bezoek de Noordkaap en het inheemse Sami-volk.

Met de huurauto door Scandinavië

Ontdek tijdens een fly-drive Scandinavië de prachtige landschappen, kleurrijke vissersdorpjes en wonderen van Moeder Natuur in het noorden van Europa. Scandinavië is de regio waar Noorwegen, Zweden en Finland toe behoren. Heldere meren, indrukwekkende berglandschappen, dichte bossen en knusse steden vormen hier het decor. Met Kras kunt u een fly-drive Scandinavië maken en na een vlucht van zo'n 2 uur de huurauto instappen om de regio zelf te verkennen. Zo kunt u in het noorden van Zweden koers zetten naar het Nationale Park Abisko. Arctische bossen, kletterende watervallen en fjorden vormen hier het decor. En met een beetje geluk kunt in het Abisko park het Noorderlicht spotten. En vergeet ook het ijshotel bij de stad Kiruna niet. 

De beroemde fenomenen van Moeder Natuur

Zo kunt u tijdens een fly-drive Scandinavië kiezen voor een rondreis door Finland en Noorwegen en onderweg de Noordkaap bezoeken. Deze regio boven de poolcirkel is vooral bekend vanwege het 30 meter hoge rotsplateau dat uitzicht biedt op de Arctische Oceaan. Maar ook de middernachtzon is een populaire trekpleister van de Noordkaap. In de zomermaanden gaat de zon hier niet onder en trekt er een warme rood-gele gloed over het gebied heen. Een adembenemend natuurspektakel. Natuurliefhebbers kunnen tijdens een fly-drive Scandinavië met de auto ook door Noorwegen reizen en de fjorden bekijken. Rijd zeker eens over de beroemde Trollstigen weg bij het Geirangerfjord. De 11 haarspeldbochten bieden een indrukwekkend uitzicht over de besneeuwde bergen, kletterende watervallen en het diepblauwe water die de Geirangerfjord zijn gezicht geven.

Reis door authentiek Lapland

Cultuurliefhebbers kunnen tijdens een fly-drive Scandinavië een bezoek brengen aan de Noorse hoofdstad Oslo en het Zweedse Stockholm. Maar u kunt in Lapland ook een bezoek brengen aan een Sami-dorp en alles te weten komen over de oorspronkelijke bewoners van Scandinavië. De Sami is van oorsprong een nomadisch volk dat met hun rendieren door de bossen trok. Tenten en koepelvormige hutten vormden samen hun 'dorpjes'. Tijdens een bezoek aan zo'n dorp kunt u de hutten van binnen bewonderen en een bezoek brengen aan de rendieren. U kunt zelfs een sledetocht maken deze gehoornde dieren. De kleurrijke klederdracht die de Sami dragen maken het vakantieplaatje compleet.

5 Fly-drives naar Scandinavië gevonden
Scandinavië
v
Fly-drive
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Soort vakantie
xFly-drivev
Soort Fly-drive
Fly-drive in meerdere accommodaties(5)
Vertrekperiode
Juni 2019(5)
Juli 2019(5)
Augustus 2019(5)
Reisduur
6-9 dagen(1)
10-14 dagen(3)
15-22 dagen(1)
Klantbeoordeling
9 en hoger(1)
8 en hoger(4)
7 en hoger(5)
6 en hoger(5)
Budget p.p.
€ 600 - € 799(1)
€ 800 - € 999(3)
Vanaf € 1000(5)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

8,5
Beoordeling Fly-drive Scandinavië door reizigers van Kras
Gebaseerd op 81 reviews