Groepsreizen Argentinië - Reis naar wonderschoon Patagonië

Van het bruisende Buenos Aires tot het ijsblauwe Patagonië

In het Zuid-Amerikaanse land Argentinië kunt u in de stad Buenos Aires de tango leren dansen in de wijk San Telmo. De geplaveide straatjes en koloniale gebouwen maken het plaatje compleet. Of maak tijdens een van de groepsreizen Argentinië kennis met de ijsschotsen, gletsjers en pinguïns in de zuidelijke regio Patagonië. Vanuit de meest zuidelijk gelegen stad Ushuaia kunt u het Beaglekanaal opvaren en de bergtoppen van het Andesgebergte aanschouwen.

Stedentrip naar ‘tangostad’ Buenos Aires

Altijd al eens de tango willen leren dansen? Of bent u een natuurliefhebber en wilt u de indrukwekkende plaatjes van de regio Patagonië wel eens bekijken? Tijdens een groepsreis naar Argentinië kan het allebei. U vliegt met Kras naar de oostelijk gelegen hoofdstad Buenos Aires waar u de benen kunt strekken in de wijk San Telmo. Deze oudste wijk van Buenos Aires wordt versierd met klinkerstraatjes en koloniale gebouwen, maar staat ook bekend om de tango en de kunstmarkten. Aan het centraal gelegen Plaza Dorrego wordt iedere zondag de Fería de San Telmo georganiseerd met honderden kraampjes vol kunst en antiek. Sta tijdens een bezoek aan dit plein ook niet vreemd te kijken als u opeens op twee tangodansers stuit die hun hakken latten klikken op de geplaveide straat.

Excursie naar de gletsjers in Patagonië

Natuurliefhebbers kunnen tijdens een groepsreis Argentinië hun hart ophalen in het zuiden van het land. In de regio Patagonië wachten ijsschotsen en eilanden met pinguïns en zeeleeuwen. Een van de meest indrukwekkende plekken in Patagonië is de Perito Morenogletsjer in het Parque Nacional Los Glaciares. De Perito Moreno dankt zijn gezicht vooral aan de blauwe kleur en het feit dat de gletsjer 60 meter hoog is. Wist u dat deze ijsberg constant in beweging is? U zult het ijs hier letterlijk horen kraken. Tijdens de groepsreizen door Argentinië kunt u een boottocht maken naar de gletsjer, maar u kunt onder leiding van een gids ook over het ijs wandelen.

De meest zuidelijke stad ter wereld: Ushuaia

Als u een van de groepsreizen Argentinië maakt kan een bezoek aan de meest zuidelijk stad ter wereld niet ontbreken. Ushuaia wordt omgeven door de besneeuwde bergtoppen van het Andesgebergte, het nationaal park Tierra del Fuego en het Beaglekanaal. Tijdens een rondreis Argentinië kunt u een boottocht maken over het laatstgenoemde kanaal. Passeer kleurrijke vuurtorens en met mos versierde rotsen voordat u oog in oog staat met pinguïns en zeeleeuwen. Of stap in de El Tren del fin del Mundo. Deze 'stoomtrein aan het einde van de wereld' brengt u naar de meren, watervallen en oerbossen in het Tierra del Fuego park.

2 vakanties naar Argentinië gevonden
Verfijn uw keuze)
Continent
Zuid Amerika(2)
Land
xArgentiniëv
SAlle landen
Plaats
Soort vakantie
Rondreis(2)
Vervoersoort
Bus(2)
Inclusief vlucht(2)
Luchthaven
Amsterdam(2)
Vertrekperiode
Februari 2019(1)
Maart 2019(1)
September 2019(1)
Reisduur
15-22 dagen(2)
Klantbeoordeling
8 en hoger(1)
7 en hoger(1)
6 en hoger(1)
Geen beoordeling(1)
Accommodatie Type
Hotel(2)
Budget p.p.
Vanaf € 1000(2)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

8,3
Beoordeling Groepsreizen Argentinië door reizigers van Kras
Gebaseerd op 75 reviews