Groepsreis Australië - Samen op reis door Australië

Alle hoogtepunten van Australië ontdekken samen met een groep

'Down Under' wacht een wereld van wereldberoemde steden, uitgestrekte outbacks en adembenemende riffen. Tijdens een groepsreis Australië zult u alle hoogtepunten van dit werelddeel per bus bezoeken. Zo waant u zich in Alice Springs in een woestijngebied van rode aarde, iconische rotsen en groene oases. Bij het Great Barrier Reef plonst u een heus onderwateraquarium binnen. Uitrusten doet u op het surfstrand Bondi Beach in de stad Sydney.

Op verkenning in de outback van Australië

Duik tijdens een groepsreis Australië 'Down Under' en verken de adembenemende landschappen, kleurrijke onderwaterwereld en bruisende steden van dit werelddeel. Per bus maakt u een reis langs de indrukwekkende kustlijn en uitgestrekte outback van Australië. Een van de hoogtepunten tijdens de reis is Alice Springs in het midden van het land. Dankzij de rode kleur van de aarde, de kalkstenen bergen en groene oases vol waterpoelen waant u zich hier in de woestijn. Vanuit Alice Springs zult u ook de beroemde Ayers Rock bezoeken. Deze iconische rots wordt door de Aboriginals Uluru genoemd en is vooral tijdens zonsondergang en zonsopkomst magisch. U kunt dit schouwspel met eigen ogen bekijken en de rots in allerlei tinten rood, oranje en bruin zien kleuren.

De afwisselende decors in de bruisende steden

Tijdens een groepsreis Australië mag een bezoek aan enkele beroemde steden niet ontbreken: Sydney, Melbourne, Perth en Cairns staan allemaal op het programma. Zet in Sydney het iconische Opera House en de Harbour Bridge op de foto en proef in de Queen Victoria Market in Melbourne van lokale lekkernijen. De steden in Australië worden niet alleen versierd door hoge skyscrapers en bekende gebouwen, maar ook door hagelwitte stranden. Op Bondi Beach in Sydney kunt u de vele surfers gadeslaan. En op Cottesoe Beach in Perth steekt u uw voeten in het witte zand voor een dagje strand. Afkoelen doet u in het azuurblauwe water van de Indische Oceaan. 

Snorkelen bij het Great Barrier Reef

Wie Australië zegt kan niet om het Great Barrier Reef heen. Dit grootste koraalrif ter wereld ligt voor de kust van Queensland in het noorden van Australië. 900 eilandjes, kleurrijke koralen, zeesponzen en tropische vissen geven het Great Barrier Reef zijn prachtige gezicht. Hier duikt u letterlijk een indrukwekkend en adembenemend onderwateraquarium binnen. Tijdens een groepsreis Australië kunt u optioneel een excursie boeken naar het Great Barrier Reef en hier snorkelen met zeesterren, schildpadden en dolfijnen. Omdat het water hier bijzonder helder is kunt u soms wel 50 tot 60 meter diep kijken. Zo ziet u mooi op tijd de rifhaaien (die ongevaarlijk zijn) aan komen zwemmen. De marinebioloog die tijdens de excursie meegaat zal u meer vertellen over deze indrukwekkende plek.

1 vakantie naar Australië gevonden
Verfijn uw keuze)
Continent
Oceanië(1)
Land
xAustraliëv
SAlle landen
Soort vakantie
Rondreis(1)
Vervoersoort
Bus(1)
Inclusief vlucht(1)
Luchthaven
Amsterdam(1)
Vertrekperiode
Januari 2019(1)
Februari 2019(1)
Maart 2019(1)
April 2019(1)
Juli 2019(1)
September 2019(1)
Oktober 2019(1)
Reisduur
15-22 dagen(1)
23+(1)
Klantbeoordeling
8 en hoger(1)
7 en hoger(1)
6 en hoger(1)
Budget p.p.
Vanaf € 1000(1)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

8,8
Beoordeling Groepsreizen Australië door reizigers van Kras
Gebaseerd op 26 reviews