Groepsreis Belize - Vlucht + hotels + reisleiding

Dompel u onder in de Mayacultuur tijdens een gezellige groepsreis Belize

Het kleinste land van Midden-Amerika, maar met een rijke geschiedenis van de legendarische Maya's. Ga op groepsreis naar Belize en maak kennis met hun trots, het Xunantunich tempelcomplex. Waan door groene valleien met tientallen tempels en klim naar de top van de  El Castillo voor een indrukwekkend uitzicht over de Maya stad en het oerwoud. Of bezoek de multiculturele stad Orange Walk en wandel tussen de sinaasappelbomen!

Xunantunich, de trots van Belize!

Maakt u zich klaar om het kleinste land van Midden-Amerika te ontdekken: Belize! Dit kleine stukje land, ingeklemd tussen Mexico en Guatemala, wordt gekenmerkt door vele suikerrietplantages, prachtige natuurgebieden, oerwouden en witte stranden. Tijdens een groepsreis Belize komt u ze ongetwijfeld tegen vanuit uw 4 sterren hotel! Samen met een gezellige groep reist u naar Belize's trots, Xunantunich. Dit kleinschalige tempelcomplex van de legendarische Maya's is gelegen op een heuvel dichtbij de Mopan rivier. Over vlakke felgroene valleien kunt u maar liefst 6 pleinen en 25 tempels bewonderen. Laat u verwonderen door de grootsheid van deze historische gebouwen, terwijl u in stilte naar de top klimt via de rotsachtige trappen en de 40 meter hoge piramide 'El Castillo' aanschouwt. 

Een mix van verschillende culturen

Van de top van de Akropolis in het Xunantunich tempelcomplex, heeft u een indrukwekkend uitzicht over de Mayastad. Om de stad ligt een groot oerwoud en, wanneer u in stilte van de ruïnes geniet, kunt u brulapen horen schreeuwen. Van de Maya cultuur, maakt u kennis met de huidige cultuur van Belize in de plaats Orange Walk. Gelegen op de linkeroever van de rivier New, vindt u hier verschillende bevolkingsgroepen. Maak kennis met Indiërs en Taiwanezen tot aan verschillende Midden-Amerikaanse volkeren. Tip van Kras: zoek de Lamanai tempel op en volg de wandelroute langs de sinaasappelbomen die jaren geleden door de Europese kolonisten zijn gepland. Kunt u raden waar Orange Walk haar naam aan te danken heeft?   

Verfijn uw keuze
3 vakanties Belize
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,3
144 beoordelingen Groepsreizen Belize door reizigers van Kras