Van felgekleurde rododendrons tot besneeuwde bergtoppen en wapperende gebedsvlaggetjes rond boeddhistische bezienswaardigheden: een groepsreis Bhutan is heel veelzijdig. En tijdens een rondreis door Bhutan maakt u in alle rust kennis met de hoogtepunten van het Aziatische land, dat toeristen alleen in kleine aantallen toelaat. Zo komt u in de ongerepte Haa Vallei alleen maar locals tegen. En uw eigen reisgezelschap, natuurlijk!

Ongerept en onontdekt Bhutan

Het Aziatische koninkrijk Bhutan staat bekend om de vele boeddhistische heiligdommen en de betoverende landschappen. Tijdens een vakantie in Bhutan wordt u namelijk omringd door niets minder dan de besneeuwde toppen van het imposante Himalayagebergte. En wat misschien het allerleukste is: de bezienswaardigheden van het land kunt u tijdens een rondreis Bhutan in alle rust bewonderen. Toeristen worden in het land maar in kleine aantallen toegelaten, dus behalve uw reisgezelschap en de Nederlandstalige gids zult u tijdens een groepsreis Bhutan voornamelijk de lokale bevolking ontmoeten! In het kleurrijke plaatsje Paro aan de gelijknamige rivier bijvoorbeeld, waar u in een traditionele Bhutaanse boerderij van alles te weten komt over de levensstijl van de locals. Maar ook de nabijgelegen Haa Vallei biedt een ongerept stuk Bhutan. Wandel langs kabbelende riviertjes, door uitgestrekte bossen vol gekleurde rododendrons en vergeet ook het adembenemende uitzicht op de hoge bergtoppen niet!

De religieuze bezienswaardigheden van Bhutan

Tijdens een groepsreis van Kras door het boeddhistische land Bhutan kan een bezoek aan een van de vele kloosters natuurlijk niet ontbreken. Een van Bhutan's heilige hoogtepunten is het Taktshang-klooster ten noorden van Paro. Dit klooster, ook wel het Tiger's Nest genoemd, kunt u bereiken door tussen de hoge dennenbomen het pad richting de wapperende gebedsvlaggetjes te volgen. Het is wel even klimmen, want het Tiger's Nest heeft een spectaculaire ligging: tegen een klif boven de Paro-vallei! Een rondreis door Bhutan biedt nog veel meer bijzondere bezienswaardigheden. De Punakha Dzong in Punakha bijvoorbeeld, een van de mooiste kloosterburchten van het land aan de rivieren Pho en Mo ofwel vader en moeder. Met een beetje geluk kunt u hier tijdens een groepsrondreis in Bhutan een gebedsceremonie bijwonen. Bekijk dus snel de voordelige groepsreizen van Kras en beleef het mystieke Bhutan!

Verfijn uw keuze
1 vakantie Bhutan
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,3
9 beoordelingen Groepsreizen Bhutan door reizigers van Kras