Groepsreizen Brazilië - Ontdek het grootste land van Zuid-Amerika

Van het bruisende Rio de Janeiro tot de fraaie Iguaçu-waterval

Tijdens groepsreizen door Brazilië kunt u op uw gemak genieten van de vele bezienswaardigheden van het zonnige Zuid-Amerikaanse land. U hoeft namelijk niet zelf te rijden, maar wordt per touringcar richting Christus de Verlosser gereden. En naar het gouden Copacabana zandstrand tijdens een stedentrip Rio de Janeiro. Maar ook de donderende watervallen van Iguaçu staan op het programma.

Veelzijdige rondreis in Brazilië

Donderende watervallen, uitgestrekte zandstranden en ongerepte regenwouden: het is wel duidelijk dat u zich tijdens groepsreizen door Brazilië van Kras geen moment hoeft te vervelen! Maar niet alleen de Braziliaanse natuur, ook de bruisende steden São Paulo en Rio de Janeiro staan op het programma. In het zuidoostelijke Rio waakt het 38 meter hoge standbeeld van Christus de Verlosser vanaf de ruim 700 meter hoge berg Corcovado over de stad. Wilt u dit beroemde beeld van dichterbij bekijken? Neem dan de tandradbaan Corcovado Rack Railway naar de top. Vanaf hier heeft u een betoverend uitzicht over de hoge wolkenkrabbers van de stad en de Atlantische Oceaan! Maar u kunt het tijdens een vakantie in Brazilië ook wat rustiger aandoen. Op een van de gouden zandstranden bijvoorbeeld, zoals het kilometerslange Copacabana Beach aan de brede zwart-witte wandelpromenade. Terwijl u van de zon geniet onder een parasol, trappen de ‘locals’ een balletje op het strand in hun herkenbare, knalgele voetbalshirts.

De waterwonderen van Iguaçu

Tijdens groepsreizen door Brazilië van Kras staan nog veel meer beroemde trekpleisters op het programma. Zo brengt u in Zuid-Brazilië, op de grens met Argentinië, een bezoek aan een van de grootste natuurwonderen ter wereld: de watervallen van Iguaçu. Het donderend geraas van het water dat over een breedte van maar liefst 3 kilometer naar beneden stort, hoort u al van ver! Bovendien kunt u hier de Itaipu-dam bezoeken. Deze 8 kilometer lange en maar liefst 200 meter hoge stuwdam op de grens tussen Brazilië en Paraguay is een van de grootste waterkrachtcentrales ter wereld. Het immense watergordijn dat in de Paraná-rivier klettert vanaf deze betonnen dam zorgt voor fraaie vakantiekiekjes.

Verfijn uw keuze
1 vakantie Brazilië
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,5
33 beoordelingen Groepsreizen Brazilië door reizigers van Kras