Groepsreis Canada - Natuurlijk reizen door Canada

Een reis midden door de ruige natuur dat is een groepsreis Canada

Tijdens het maken van een groepsreis door Canada met Kras kunnen natuurliefhebbers hun hart ophalen. Dit land ten noorden van de Verenigde Staten is een groot natuurpark vol wilde dieren en uitgestrekte bossen. Zo kunt u tijdens een boottocht door de Inside Passage orka's en walvissen spotten met de besneeuwde bergtoppen van de Rocky Mountains op de achtergrond. Meer een cultuurliefhebber? Reis dan af naar het oosten van Canada en bezoek Toronto.

Rondreizen door de ongerepte natuur van Canada

Als u aan Canada denkt ziet u dan meteen beelden van wildstromende rivieren, bruine beren en ongerepte bossen met naaldbomen voor u? Dat klopt helemaal, dit land ten noorden van de Verenigde Staten kent namelijk een adembenemende natuur vol hoogtepunten. U kunt dit prachtige landschap zelf verkennen tijdens het maken van een groepsreis door Canada met Kras. Kies bijvoorbeeld voor een rondreis door het westen van Canada en bezoek hier Banff National Park en Jasper National Park. In beide parken kunt u wandelen langs azuurblauwe meren zoals Lake Louise en kletterende watervallen aanschouwen. Het uitzicht op de besneeuwde bergtoppen van de Rocky Mountains maak het decor compleet.

Orka's spotten tijdens een boottocht

Voor het spotten van wildlife in Canada is Vancouver een ideaal vertrekpunt. Vanuit deze stad in het westen van Canada kunt u een bootexcursie maken naar Vancouver Island om orka's of walvissen te spotten. Maar u kunt bij Kras ook kiezen voor een van de groepsreizen Canada waarbij u door de Inside Passage zult varen. Deze waterweg in het noorden van Canada wordt omgeven door fjorden, besneeuwde bergtoppen en liefelijke vissersdorpjes. Tijdens de boottocht is de kans groot dat u walvissen en orka's ziet zwemmen. En vergeet de adelaars niet die hier door de lucht zweven op zoek naar zalm. Een unieke ervaring.

De CN toren beklimmen in Toronto

Wilt u tijdens het maken van een van de groepsreizen Canada niet alleen de natuur induiken, maar ook culturele bezienswaardigheden bewonderen? Dan kunt u afreizen naar het oosten van Canada waar niet alleen de watervallen van de Niagara Falls op u wachten, maar ook steden als Ottawa, Québec en Toronto. Een van de beroemdste gebouwen van Canada is de CN toren in Toronto. U kunt deze 553 meter hoge toren bezoeken en vanuit het glazen platform uitkijken over de stad en Lake Ontario. Breng ook eens een bezoek aan City Hall waar muurschilderingen, vloeren van Italiaans marmer en de schotelvormige raadszaal u het idee geven dat u een museum bent binnen gestapt.

Verfijn uw keuze
4 vakanties Canada
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Rondreis Hoogtepunten van Oost-Canada
Rondreis Hoogtepunten van Oost-Canada
  • Bewonder o.a. spectaculair Montréal, Québec & Toronto
  • Indrukwekkend natuurspektakel Niagara Falls
  • Proeven van traditionele producten bij de 'Sucrerie'
  • 11 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum05-05-2020
Reisduur11 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf1899
IG
8,8
168 beoordelingen Groepsreizen Canada door reizigers van Kras