Natuurlijk boekt u een groepsreis door het Caribisch gebied voor de gezelligheid. En de bijzondere accommodaties inclusief ontbijt. De traditionele houten lodge in het Amazoneregenwoud bijvoorbeeld, tijdens een rondreis door Suriname. Bovendien maakt u tijdens een vakantie in het Caribisch gebied kennis met de typische bezienswaardigheden van een land. De Mayasteden in Mexico en Guatemala. Of de kleurrijke huizen van het Cubaanse Havana.

De Maya tempels van Centraal-Amerika

De steden van het Caribisch gebied zijn natuurlijk altijd al kleurrijk en swingend te noemen. Maar tijdens een groepsreis naar het Caribisch gebied wordt het wel héél gezellig. Bovendien maken we u het heel gemakkelijk. U boekt een rondreis bij Kras namelijk inclusief vluchten en goede hotels met ontbijt. En nog vele andere extra's, die afhankelijk zijn van de gekozen rondreis door het Caribisch gebied. Zo kunt u een groepsrondreis maken door Mexico en Guatemala. Op zoek naar al het moois dat de Maya's hier hebben achtergelaten. Bewonder tijdens een vakantie in Guatemala bijvoorbeeld de bezienswaardigheden van Tikal. Waar in de archeologische zone paradijsvogels en toekans de trappen van de Piramide van de Grote Jaguar van kleur voorzien. En uiteraard ontbreekt ook de wereldberoemde Mayastad Chichén Itzá in Mexico niet tijdens een rondreis door Centraal-Amerika.

Authentieke vakantie Caribisch gebied

Wie bij Kras een groepsreis door het Caribisch gebied boekt, ontdekt de authentieke bezienswaardigheden van een land. Kies bijvoorbeeld voor een groepsreis door Cuba, inclusief stadstour door hoofdstad Havana. Waar u de kenmerkende pastelkleurige huizen en El Capitolio vanuit een paardenkoets of oldtimer kunt bewonderen. Om vervolgens te flaneren over de levendige Malecón boulevard. Of overnacht in een traditionele houten lodge in Awarradam tijdens een rondreis door Suriname . Verborgen diep in het Amazoneregenwoud. Geniet vanuit een hangmat van het stromende water van de Surinamerivier. Of praat nog even na over de nachtelijke boottocht door de jungle, terwijl de exotische kikkers vrolijk kwaken.

Verfijn uw keuze
17 vakanties Caribisch gebied
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
  Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Rondreis Suriname Compleet
Rondreis Suriname Compleet
 • Uniek: slaap in een lodge op de Bigi Pan (vanaf november)
 • Complete reis, Paramaribo en de binnenlanden
 • Met historische Jodensavanne & Fort Nieuw Amsterdam
 • 14 of 16 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum21-10-2019
Reisduur14 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf1726
IG
Rondreis Cuba's Salsa
Rondreis Cuba's Salsa
 • Route langs koloniale steden en mooie natuurgebieden
 • Uniek: verblijf op het onontdekte Cayo Santa Maria
 • Ontdek historisch Camagüey en authentiek Remedios
 • 12 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum03-11-2019
Reisduur12 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf1529
IG