Groepsreizen Chili - Een groepsreis dwars door de natuur

Natuurliefhebbers komen in Chili ogen tekort

Wist u dat het 'einde van de wereld' versierd wordt met azuurblauwe meren, indrukwekkende ijsbergen, uitgestrekte loofbossen en besneeuwde bergtoppen? Tijdens een van de groepsreizen Chili kunt u dit decor met eigen ogen bewonderen. Zo kunt u tijdens de rondreis een bezoek brengen aan het nationale park Torres del Paine dat ook wel Klein Alaska wordt genoemd. Of proef in de meest zuidelijke stad van Chili, Punta Arenas, van de King Crab.

Op naar Punta Arenas in Chili

Tijdens een groepsreis Chili reist u dwars door het 'land waar de aarde ophoudt'. Indrukwekkende ijsmassieven, besneeuwde bergtoppen, blauwe meren en uitgestrekte naaldbossen vormen hier het decor. Maar in dit Zuid-Amerikaanse land bevinden zich ook culturele plekken die u kennis laten maken met de indianenstammen die in Chili leefden. Zo zult u tijdens een van de groepsreizen Chili een bezoek brengen aan de stad Punta Arenas. Deze meest zuidelijk stad van het Chileense vasteland laat zich vooral kenmerken door de deftige villa's en pastelkleurige huizen. Toch was de stad ooit de plek waar de indianen leefden. In de haven van Punta Arenas, in het Museum Salesiano, kunt u een reis maken door de geschiedenis van deze lokale bevolking en hun traditionele kledij bekijken. Nabij het museum bevinden zich ook vele restaurants waar u de King Crab kunt proeven. Deze reusachtige krabben kunnen wel twee meter worden en zijn een heuse delicatesse.

Klein Alaska in Torres del Paine

Punta Arenas wordt omgeven door vele nationale parken en natuurliefhebbers kunnen hun hart dan ook ophalen tijdens een groepsreis Chili. Zo staat er tijdens de rondreis een bezoek aan het nationale park Torres del Paine op het programma. Vanwege de hoge bergtoppen, ijsbergen, enorme bossen en turquoise gekleurde meren wordt Torres del Paine ook wel Klein Alaska genoemd. Trek de wandelschoenen maar aan voor een tocht over de open steppen en bewonder de granietpilaren die wel 2000 meter de lucht in rijzen. Of aanschouw de blauwkleurige ijsschotsen van de Grijze Gletsjer. Met een beetje geluk spot u zelfs de guanaco's (lama's) die op de steppen grazen.

Groepsreis Chili dwars door een ongerepte natuur


Kunt u geen genoeg krijgen van de ongerepte natuur in Chili? Dat komt goed uit, want tijdens de groepsreis Chili zult u ook een bezoek brengen aan het Tierra del Fuego Nationaal Park op de grens met Argentinië. Azuurblauwe meren, gletsjervalleien, ruige bergen en loofbossen vormen het plaatje in dit Vuurland. U kunt het park betreden met de 'Tren del Fin del Mundo', oftewel de 'Trein naar het einde van de wereld'. Maar een boottocht door het gebied maken behoort ook tot de mogelijkheden. Al varend door het Beagle kanaal wachten pinguïns, condors en zeeleeuwen om ontdekt te worden. Om de gletsjers en hoge bergpieken van het Andesgebergte niet te vergeten.

2 vakanties naar Chili gevonden
Verfijn uw keuze)
Continent
Zuid Amerika(2)
Land
xChiliv
SAlle landen
Soort vakantie
Rondreis(2)
Vervoersoort
Bus(2)
Inclusief vlucht(2)
Luchthaven
Amsterdam(2)
Vertrekperiode
Februari 2019(1)
Maart 2019(1)
September 2019(1)
Reisduur
15-22 dagen(2)
Klantbeoordeling
8 en hoger(1)
7 en hoger(1)
6 en hoger(1)
Geen beoordeling(1)
Accommodatie Type
Hotel(2)
Budget p.p.
Vanaf € 1000(2)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

8,3
Beoordeling Groepsreizen Chili door reizigers van Kras
Gebaseerd op 75 reviews