Groepsreis Cyprus - Inclusief retourvlucht en hotel!

Laat u verrassen door de natuur, historie en stranden van Cyprus

Cyprus is door zijn veelzijdigheid de ideale vakantiebestemming! Het eiland heeft een zonzeker klimaat en prachtige kilometerslange zandstranden met authentieke vissersdorpjes. Tel daarbij de vele cultuurschatten op en het plaatje is compleet. Van het prachtig gedecoreerde Kykkos klooster dat u tijdens de groepsreis Cyprus bezoekt, tot en met de prachtige oude havenstad Paphos. Ontdek het zelf tijdens een geheel verzorgde reis met Kras.

Groepsreis naar Cyprus, Aphrodites eiland

Na zo’n 4 uur vliegen bereikt u het mooiste eiland in het oostelijk deel van de Middellandse tijdens een groepsreis Cyprus. Het is verdeeld in een Turks deel en een Grieks Cypriotisch deel. Het veelzijdige Cyprus heeft een schitterende natuur. Van prachtige stranden tot aan eucalyptusbomen, tijdens deze rondreis maakt u het allemaal mee.  Het mediterrane klimaat verzekert u tijdens de rondreis van zalige vakantiedagen bomvol zon. U zult merken dat op het betoverende eiland de mythen nog steeds springlevend zijn. Vanuit uw luxe hotel in Limassol bezoekt u tijdens de groepsreis Cyprus alle bezienswaardigheden van het eiland, waaronder de populaire badplaats Paphos. Hier ligt in zee de rots waar de liefdesgodin Aphrodite uit het zilveren schuim van de zee is geboren. Vanaf het blauwe vlag strand Coral Bay Beach ten noorden van Paphos kunt u zelf een verkoelende duik maken in de Middellandse Zee. Uiteraard wordt ook dé trekpleister van Cyprus, het Kykkos klooster, aangedaan tijdens deze rondreis Cyprus. Het ligt hoog in het Troodosgebergte en is vormt een van de belangrijkste hoogtepunten van het eiland met vele prachtige mozaïeken op de muren. 

Cyprus, een eiland vol historie

In uw luxe hotel in Limassol verblijft u letterlijk te midden van de antieke cultuur. De resten van de indrukwekkende stad Kourion liggen om de hoek! Zo zijn de ruïnes van de agora en een vroegchristelijke basiliek nog duidelijk zichtbaar. Evenals van het grote amfitheater, waar voornamelijk gladiatorengevechten plaatsvonden en plek was voor maar liefst 2000 toeschouwers! De hele stad ligt bovendien bezaaid met prachtige vloermozaïeken. Even bijkomen van alle indrukken doet u in Limossol tijdens een groepsreis Cyprus. Flaneer op een ‘vrije dag’ zeker eens over de brede promenade van Limossol waar u tussendoor een terrasje kunt pikken. Kortom, de combinatie zon en strand met een vleugje historie maakt een groepsreis Cyprus echt onvergetelijk!

2 vakanties naar Cyprus gevonden
Verfijn uw keuze)
Continent
Europa(2)
Land
xCyprusv
SAlle landen
Plaats
Soort vakantie
Rondreis(2)
Singlereis(1)
Vervoersoort
Bus(2)
Inclusief vlucht(2)
Luchthaven
Amsterdam(2)
Vertrekperiode
April 2019(2)
Mei 2019(2)
Juni 2019(2)
September 2019(2)
Oktober 2019(2)
Reisduur
6-9 dagen(2)
10-14 dagen(1)
Klantbeoordeling
8 en hoger(2)
7 en hoger(2)
6 en hoger(2)
Accommodatie Type
Hotel(2)
Aantal sterren
3 sterren(2)
Doelgroep
Singles: alle leeftijden(1)
Budget p.p.
€ 800 - € 999(1)
Vanaf € 1000(2)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

8,3
Beoordeling Groepsreizen Cyprus door reizigers van Kras
Gebaseerd op 56 reviews