Groepsreis Estland - Perfect verzorgd op reis

Van de bontgekleurde hoofdstad Talinn tot het sfeervolle Tartu

De pastelkleurige gevels van Tallinn, de gebrandschilderde ramen van de Alexander Nevski-kathedraal en het roze raadhuis van universiteitsstad Tartu. Een groepsreis door Estland is een kleurrijke belevenis vol culturele bezienswaardigheden! En vol gezelligheid, onder andere in de bus tijdens de rondreis inclusief Nederlandstalige reisleiding. Of gewoon op een terrasje naast de fontein in het bruisende centrum van Tartu natuurlijk!

De kleurrijke bezienswaardigheden van middeleeuws Tallinn

Liefhebbers van culturele bezienswaardigheden kunnen met een gerust hart een groepsreis door Estland boeken. De hoofdstad van deze Baltische staat is namelijk een van de best bewaard gebleven middeleeuwse steden van Noord-Europa! Vanuit een hotel in Tallinn wandelt u tijdens een rondreis door Estland zo naar het historische stadscentrum. In de kronkelende geplaveide staatjes, met pittoreske pleinen en oude stadsmuren, waant u zich in de middeleeuwen! Struin langs de pastelkleurige gevels naar de orthodoxe Alexander Nevski-kathedraal, een prachtig gekleurd bouwwerk met vijf imposante donkere koepels. Neemt u ook vooral een kijkje binnen, en bewonder de gebrandschilderde ramen, mozaïeken en iconen. Vanaf hier is ook de Toomkirik niet ver. Deze gotische, witte kerk werd in de 13e eeuw door de Denen gebouwd en is dan ook een van de oudste kerken van Estland.

Gezelligheid in universiteitsstad Tartu

Behalve de hoofdstad Tallinn staat tijdens een groepsreis door Estland van Kras ook een bezoek aan Tartu in het oosten van het land op het programma. Deze tweede stad is de belangrijkste universiteitsstad van Estland. Niet zo gek dus dat u in het centrum aan de rivier Emajõgi tal van universiteitsgebouwen tegenkomt. Het neo-classicistische hoofdgebouw van de Universiteit van Tartu bijvoorbeeld, met kenmerkende hoge zuilen. Maar u kunt ook vanaf een gezellig terrasje aan het bruisende Raekoja Plats van de culturele bezienswaardigheden genieten. Vanaf hier heeft u een uitzicht op het 'roze raadhuis' van de stad, en op de fontein met een beeld van twee kussende studenten. Wie bij Kras kiest voor een groepsreis door Estland, boekt niet alleen inclusief vluchten, Nederlandstalige reisleiding en een heleboel gezelligheid. Ook een bezoek aan de andere Baltische Staten, Letland en Litouwen, is namelijk onderdeel van de rondreis Estland. Indien gewenst kunt u ook nog een kijkje nemen in Polen of Rusland: de keuze is aan u!

Verfijn uw keuze
4 vakanties Estland
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Rondreis Baltische Staten & St. Petersburg
Rondreis Baltische Staten & St. Petersburg
  • Ontdek Vilnius, Riga, Tallinn en nog veel meer
  • Twee dagen in St. Petersburg, incl. entree Hermitage
  • Bezoek Pskov én Novgorod, de oudste stad van Rusland
  • 12 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum21-05-2020
Reisduur12 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf1249
IaG
8,2
380 beoordelingen Groepsreizen Estland door reizigers van Kras