Het koninkrijk Swaziland is het kleinste land van Afrika, maar er zijn bezienswaardigheden genoeg! Tijdens een groepsreis Swaziland laat de ervaren groepsleider van Kras u kennismaken met het authentieke land. Ga bijvoorbeeld op zoek naar krokodillen en zebra’s in het Mlilwane Wildlife Sanctuary. Of bekijk de traditionele cultuur van de Swazi’s in de mooie natuurrijke omgeving.

Het traditionele en authentieke Swaziland

Volledig ingesloten door Zuid-Afrika en Mozambique ontdekt u onder andere de dwergstaat Swaziland tijdens een avontuurlijke groepsreis.  Direct bij binnenkomst van het land ziet u de vele diepe valleien en bergen die Swaziland rijk is. Inwoners zijn terecht trots op het land. De ervaren en enthousiaste reisleider van Kras zal u dan ook graag vertellen over de gebruiken en rituelen van de Swazi’s. De inwoners hebben een groot gevoel van verbondenheid en tonen dit graag door middel van groepsdansen, wat een bijzonder ritueel is om te bekijken! Swingt u mee op het ritme van Afrikaanse trommels, terwijl de Swazi’s trots hun energieke dans laten zien? Of maakt u tijdens een groepsreis Swaziland een avontuurlijke game-drive door Mbuluzi Game Reserve op zoek naar wild? Spot hier onder andere giraffes, hyena’s en waterbokken. Om uw ervaring compleet te maken, overnacht u in het reservaat, voor een heerlijk Afrikaans bush gevoel!

De prachtige flora en fauna van Swaziland

Swaziland heeft een rijke flora en fauna en de verschillende natuurreservaten zijn de moeite waard om te bezoeken. Samen met uw reisleider van Kras gaat u naar het oudste reservaat van Swaziland: het Mlilwane Wildlife Sanctuary. Dit reservaat beslaat maar liefst 4560 hectare en leent zich uitstekend voor een wandeling, omdat er zich geen gevaarlijke roofdieren bevinden. Het reservaat wordt gedomineerd door de hoge Nyonyane top. Deze berg en het omliggende landschap zorgt voor de mooiste foto’s. Ga op pad voor een wandeling door het natuurreservaat en bewonder de grazende zebra’s en impala’s die u er tegen kunt komen. De dieren bevinden zich in een wonderschoon natuurlandschap, variërend van heuvelachtige gebieden tot graslanden en grootse meren, waar de nijlpaarden graag rusten in de zon. Bekijk het natuurlijk schoon en voor u het weet wandelt u tussen de gnoes en blesbokken!

Verfijn uw keuze
8 vakanties eSwatini
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,5
534 beoordelingen Groepsreizen eSwatini door reizigers van Kras