Groepsreis Gambia - Inclusief hotel en retourvlucht!

Luier op witte stranden en ga op safari in ongerepte natuurparken

In Gambia maakt u tijdens een groepsreis kennis met de vriendelijke bevolking, witte zandstranden en het ongerepte binnenland van dit kleinste land in Afrika. Zo staat er een bezoek aan het Kiang West National Park op het programma. Hier spot u tijdens een safari krokodillen, apen en vele vogelsoorten. Bijkomen van de groepsreis Gambia doet u in de badplaats Kololi aan de Atlantische Oceaan. Poederwit zand en kokosbomen vormen het decor.

Luieren op de zandstranden van Gambia

Ontdek tijdens een groepsreis Gambia de parelwitte stranden, ongerepte natuurparken en kleurrijke markten die dit kleinste land in Afrika zijn gezicht geven. Gambia ligt aan de noordwestkant van Afrika met een 50 kilometer lange kustlijn vol witte zandstranden, rieten parasols en palmbomen. De bruisende badplaatsen Kololi en Kotu Beach zijn dan ook geliefde bestemmingen voor een (winter) zonvakantie. Tijdens een groepsreis Gambia zult u een paar dagen doorbrengen in Kololi om te ontspannen onder een kokosboom. Het diepblauwe water van de Atlantische Oceaan en de vele terrasjes, winkels en bars aan de 'Senegambia Strip' maken het decor compleet.

Het kleurrijke binnenland van Gambia

Natuurlijk mag een kennismaking met het tropische binnenland niet ontbreken tijdens een groepsreis Gambia. Vooral het Kiang West National Park aan de oevers van de Gambia rivier zal natuurliefhebbers kunnen bekoren. In dit natuurpark maakt u tijdens een trucksafari kennis met de krokodillen, mangoesten, apen en vele vogelsoorten die hier leven. Wist u dat Gambia ook bekend staat om zijn gastvrije bevolking? Op de Afrikaanse markt in Serrekunda maakt u kennis met de vriendelijke locals. En dankzij de handgemaakte trommels, tapijten en sieraden vindt u hier vast wel een souvenir als aandenken aan de rondreis door Gambia.

Verfijn uw keuze
4 vakanties Gambia
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

7,7
124 beoordelingen Groepsreizen Gambia door reizigers van Kras