Groepsreis Georgië - Perfect georganiseerde reizen

Ontdekkingsreis langs de hoogtepunten van ongerept Georgië

Bent u klaar voor een culturele en historische verrassing? Ga dan mee met een groepsreis Georgië, waar een enthousiaste reisleider u de mooiste bezienswaardigheden toont. Bezoek het Narikala Fort in de hoofdstad Tbilisi, en reis via valleien en bossen naar de ruige bergtoppen van de Kaukasus. Antieke kloosters en kerken, een hartverwarmende gastvrijheid en een rijke historie: dat is Georgië in een notendop!

Verfijn uw keuze
2 vakanties Georgië
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Beleef het gastvrije Georgië

Georgië is een Oost-Europees land uit duizenden. Prachtige steden, eeuwenoude rotssteden en een indrukwekkende natuur. Om over de gastvrijheid nog maar te zwijgen. Een groepsreis Georgië is een waar genoegen. Zo ontdekt u met een deskundige reisleider het Narikala Fort in de hoofdstad Tbilisi. Het 17e-eeuwse fort ligt op een steile heuvel, waardoor u een indrukwekkend uitzicht over de hoofdstad heeft. Betreed de muren van het fort en wandel de Sint-Nicolaaskerk in, en kijk vervolgens uit over de houten huizen in de stad. U ziet zelfs de Koera rivier door de stad kronkelen! Naast het fort staat moeder Georgië, Kartlis Deda. Het monumentaal standbeeld werd onthuld ter ere van het 1500-jarig jubileum van de stad en symboliseert de inwoners van Georgië: trots en gastvrij. Het standbeeld houdt in de ene hand een glas wijn om bezoekers te verwelkomen, terwijl de andere hand een zwaard heft om vijanden mee af te schrikken. Probeer hier een 'chacha', Georgische wodka, of kom bij in het hotel van Kras.

Georgië: het land van de wijn

Georgië is het geboorteland van Sovjetleider Stalin, wat nog steeds duidelijk naar voren komt in zijn geboorteplaats Gori. Met de gids van Kras bezoekt u het oude huis van Stalin en bekijkt u een statig beeld op het hoofdplein van het stadje! Maar Georgië staat ook bekend om rotssteden. Zo ook de verlaten rotsstad Uplistsikhe. Wandel door de rotsen, waar u woningen, wijnkelders en kerken vindt. Kunt u zich voorstellen hoe mensen hier vroeger geleefd hebben en genoten van een wijntje? Dat de drank een belangrijke rol speelt in het leven van de Georgiërs, moge duidelijk zijn. We kunnen tijdens een groepsreis Georgië dan ook een bezoek aan een oude wijnkelder in de streek Kakheti. Laat u verrassen door de gastvrije familie die u met alle liefde de wijngaarden laat zien. Er is uiteraard ook gelegenheid om Georgische wijnen te proeven. Met een prachtig uitzicht over de wijnranken en het Kaukasus-gebergte lijkt het even alsof u in een Georgisch sprookje terecht bent gekomen!

8,3
104 beoordelingen Groepsreizen Georgië door reizigers van Kras