Groepsreis Gibraltar - Gezellige rondreis vol hoogtepunten

Panoramische uitzichten, berberapen en het Moorse Alhambra

Tijdens een groepsreis naar Gibraltar reist u af naar het uiterste zuiden van het Iberisch Schiereiland. Maar niet voor een vakantie in Spanje of Portugal. Gibraltar is namelijk een Brits overzees gebied. Neem de kabelbaan naar de Rots van Gibraltar voor berberapen en een panoramisch uitzicht over de Straat van Gibraltar. En gelukkig combineert u een rondreis Gibraltar bij Kras met de bezienswaardigheden van Spaans Andalusië.

Groepsreis naar Gibraltar

Een ding kan tijdens een groepsreis naar Gibraltar in het uiterste zuiden van Spanje echt niet ontbreken. Een bezoek aan de beroemde Rots van Gibraltar. Gelukkig zult u dit letterlijke en figuurlijke hoogtepunt ook niet zomaar overslaan. Vanuit de comfortabele touringcar is de 426 meter hoge rots tijdens een vakantie in Gibraltar eigenlijk niet te missen. En anders wijst de Nederlandstalige reisleiding u er wel op. Vanaf de top van de Rots van Gibraltar heeft u tijdens een vakantie in het Brits overzees gebied een panoramisch uitzicht over de nauwe Straat van Gibraltar. En bij helder weer kunt u zelfs de hoge toppen van het Rifgebergte in Noord-Marokko zien liggen. Bent u bijna klaar om de kabelbaan terug naar beneden te nemen? Niet voordat u kennis hebt gemaakt met de bijzondere bewoners van de rots: de berberapen.

Ontdek de hoogtepunten van Andalusië

Natuurlijk steekt u tijdens een groepsreis naar Gibraltar van Kras ook de grens van het kleine Britse gebied over. Daar bevinden zich namelijk de bezienswaardigheden van Andalusië, in het zuiden van Spanje. Drink sherry in Jerez de la Frontera, neem tijdens een stedentrip Granada selfies met het Moorse Alhambra op de achtergrond... En verbaas u over de ontelbare trekpleisters in Sevilla. Struin door de wirwar aan smalle straatjes van barrio Santa Cruz. Vol charmante pleintjes met sinaasappelbomen, waar u tijdens een vakantie in Spanje gerust kunt neerstrijken voor verse gazpacho. En sla ook vooral het Alcázar Real de Sevilla niet over. Dit oorspronkelijk Moorse fort zit namelijk vol kleurrijke tegels, rijkelijk versierde bogen en heeft een sprookjesachtige binnentuin.

2 vakanties naar Gibraltar gevonden
Verfijn uw keuze)
Continent
Europa(2)
Land
xGibraltarv
SAlle landen
Soort vakantie
Rondreis(2)
Vervoersoort
Bus(2)
Inclusief vlucht(2)
Luchthaven
Amsterdam(2)
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
10-14 dagen(1)
15-22 dagen(1)
Klantbeoordeling
8 en hoger(2)
7 en hoger(2)
6 en hoger(2)
Accommodatie Type
Hotel(2)
Aantal sterren
3 sterren(1)
4 sterren(1)
Budget p.p.
€ 600 - € 799(1)
€ 800 - € 999(2)
Vanaf € 1000(1)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

8,3
Beoordeling Groepsreizen Gibraltar door reizigers van Kras
Gebaseerd op 161 reviews