Tijdens een groepsreis naar Gibraltar reist u af naar het uiterste zuiden van het Iberisch Schiereiland. Maar niet voor een vakantie in Spanje of Portugal. Gibraltar is namelijk een Brits overzees gebied. Neem de kabelbaan naar de Rots van Gibraltar voor berberapen en een panoramisch uitzicht over de Straat van Gibraltar. En gelukkig combineert u een rondreis Gibraltar bij Kras met de bezienswaardigheden van Spaans Andalusië.

Groepsreis naar Gibraltar

Een ding kan tijdens een groepsreis naar Gibraltar in het uiterste zuiden van Spanje echt niet ontbreken. Een bezoek aan de beroemde Rots van Gibraltar. Gelukkig zult u dit letterlijke en figuurlijke hoogtepunt ook niet zomaar overslaan. Vanuit de comfortabele touringcar is de 426 meter hoge rots tijdens een vakantie in Gibraltar eigenlijk niet te missen. En anders wijst de Nederlandstalige reisleiding u er wel op. Vanaf de top van de Rots van Gibraltar heeft u tijdens een vakantie in het Brits overzees gebied een panoramisch uitzicht over de nauwe Straat van Gibraltar. En bij helder weer kunt u zelfs de hoge toppen van het Rifgebergte in Noord-Marokko zien liggen. Bent u bijna klaar om de kabelbaan terug naar beneden te nemen? Niet voordat u kennis hebt gemaakt met de bijzondere bewoners van de rots: de berberapen.

Ontdek de hoogtepunten van Andalusië

Natuurlijk steekt u tijdens een groepsreis naar Gibraltar van Kras ook de grens van het kleine Britse gebied over. Daar bevinden zich namelijk de bezienswaardigheden van Andalusië, in het zuiden van Spanje. Drink sherry in Jerez de la Frontera, neem tijdens een stedentrip Granada selfies met het Moorse Alhambra op de achtergrond... En verbaas u over de ontelbare trekpleisters in Sevilla. Struin door de wirwar aan smalle straatjes van barrio Santa Cruz. Vol charmante pleintjes met sinaasappelbomen, waar u tijdens een vakantie in Spanje gerust kunt neerstrijken voor verse gazpacho. En sla ook vooral het Alcázar Real de Sevilla niet over. Dit oorspronkelijk Moorse fort zit namelijk vol kleurrijke tegels, rijkelijk versierde bogen en heeft een sprookjesachtige binnentuin.

Verfijn uw keuze
2 vakanties Gibraltar
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Rondreis Feestdagen in Andalusië
Rondreis Feestdagen in Andalusië
  • Beleef de kerstsfeer in Spaanse stijl
  • Proef de sherry in Jerez de la Frontera
  • Inclusief kerstdiner en oudejaarsdiner
  • 12 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum20-12-2019
Reisduur12 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf674
IG
8,2erg goed20 beoordelingenKaart
Bekijk reis
Rondreis Grand Tour Andalusië
Rondreis Grand Tour Andalusië
  • Inclusief entree Alhambra in Granada
  • Genieten van sherry in Jerez en tapas in Sevilla
  • Wilde apen in Gibraltar en de Mezquita in Córdoba
  • 10 of 12 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum19-02-2020
Reisduur10 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf749
IG
8,4erg goed106 beoordelingenKaart
Bekijk reis
8,4
126 beoordelingen Groepsreizen Gibraltar door reizigers van Kras