Groepsreis Guatemala - Uitstekend verzorgde reizen

Reis langs de Mayatempels, koloniale steden en natuurpracht van Guatemala

Guatemala, het 'land van de bergen', historische Mayatempels en kleurrijke markten. Tijdens een groepsreis Guatemala in Midden-Amerika zult u kennis maken met de veelzijdige cultuur en natuur van het land. Bewonder het Meer van Atitlán en bezoek de koloniale stad Antigua. Of gaat u op excursie naar de belangrijkste archeologische zone van de Mayacultuur: Tikal. Samen met een ervaren reisleider ontdekt u het echte Guatemala!

Ontdek kleurrijk en cultureel Guatemala

Guatemala is een land met diverse bezienswaardigheden. Het land in Midden-Amerika heeft een interessante cultuur met rijke tradities en rituelen. Daarnaast kent Guatemala ook afwisselende landschappen en schitterende oude steden. Zo ook de koloniale stad Antigua, die tijdens een groepsreis Guatemala te ontdekken is. Gekleurde huizen met Spaanse gevels, kleine straatjes, een centraal plein vol met verkopers en een grote kerk: precies zoals een koloniale stad hoort te zijn! Wandel met een enthousiaste reisleider door het centrum en sta even stil bij Arco de Santa Catalina. Door deze gele boog kunt u een van de 3 vulkanen die de stad omringen goed in u opnemen! Alle bezienswaardigheden zijn op loopafstand van het hotel van Kras! Of maak een boottocht op het schitterende meer van Atitlán. Het helderblauwe water, de Maya-dorpen langs de oever en vulkanen aan de horizon maken dit tot een onvergetelijke plek!

Groepsexcursie naar Mayastad Tikal

De Mayacultuur is onlosmakelijk verbonden met Guatemala. Een bezoek aan Tikal, de belangrijkste archeologische zone van de Mayacultuur, kunt u dan ook niet overslaan tijdens een groepsreis Guatemala. Klaar om samen met een reisleider zo’n 2.000 jaar terug in de tijd te gaan? Rondom de wereldberoemde ruïnes ligt een indrukwekkend oerwoud, waar u verschillende soorten apen en kleurrijke paradijsvogels kunt spotten. Beklim Tikal Tempel IV en laat de prachtige graftombes en monumenten in het groene gebied op 70 meter hoogte op u inwerken. Of struin via de jungle door de ruïnes en bewonder de vele tempels met hiëroglifische inscripties. Hoort u de apen al brullen bij zonsondergang? Alle bezienswaardigheden maakt een mens natuurlijk hongerig. In de stad Flores, vlakbij Tikal, kunt u bij een van de eetkraampjes aan het water lokaal eten proberen. Probeert u hier 'elotes', warme maïskolven, of heeft u toch liever tortilla's? Tijdens een groepsrondreis Guatemala is alles mogelijk!

Verfijn uw keuze
3 vakanties Guatemala
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,3
144 beoordelingen Groepsreizen Guatemala door reizigers van Kras