Groepsreizen Hongarije - Inclusief busreis en hotels

Ontdek samen met een deskundige gids de Hongaarse hoogtepunten

Wordt tijdens een groepsreis Hongarije verliefd op het land waar 'Sisi' haar hart aan verloor: Hongarije. Door de uitbundige architectuur en gezellige koffiehuizen van Boedapest kunt u haast niet anders! Verken het heuvelachtige Boeda met zijn historische gebouwen en wandel over de 'Champs -Elysées' van Hongarije: De Andrássy-boulevard. U ontdekt snel waarom de Hongaarse hoofdstad de 'Koningin van de Donau' wordt genoemd!

Het historische Boeda

In Midden-Europa ligt het land waar keizerin 'Sisi' verliefd op werd: Hongarije. Verliest u tijdens een groepsreis Hongarije ook uw hart aan dit prachtige land? Met een bezoek aan de 'Koningin van de Donau', Boedapest, kunt u haast niet anders. Laat u verleiden door haar weelderige architectuur, statige gebouwen en gezellige koffiehuizen. Door de Donau wordt de stad in twee delen gedeeld: Boeda en Pest. Vanuit het comfortabele hotel bent u binnen 10 minuten in het heuvelachtige Boeda. Dit stadsdeel heeft een historische charme en herbergt de middeleeuwse Burcht van Boeda; hét symbool van de stad. Hier zijn diverse musea ondergebracht, zoals de Nationale Galerie. Een droom voor de museumliefhebber! In de omliggende Burchtwijk zijn de smalle straten bezaaid met kerken en historische gebouwen. Hier vindt u ook de beroemde Matthias-kerk waar u fresco's van meesters als Bertalan Székely kunt bewonderen. Vanaf de Burchtheuvel heeft u een prachtig uitzicht over de Donau en Pest!

Het moderne Pest

Boeda en Pest verschillen als dag en nacht. De inwoners zeggen wel eens: 'Wonen in Boeda en werken in Pest'. In het bedrijvige Pest bepalen winkels, hippe barretjes, statige gebouwen en brede straten het decor. De Andrássy-boulevard is hiervan het bekendste voorbeeld. Op deze boulevard waant u zich haast op de Champs-Elysées. Hier liggen gebouwen als het statige Drechsler Paleis en de Hongaarse Opera. Het prachtige interieur van het operahuis past bij neorenaissance exterieur. De gouden versieringen, plafondschilderingen en een grote kroonluchter zijn echte eyecatchers. Wanneer u tijdens een groepsreis Hongarije langs de oevers van de Donau loopt, komt u ongetwijfeld het Parlementsgebouw tegen. Het witte gebouw met de rode koepel is niet te missen. Breng ook een bezoek aan een van de authentieke koffiehuizen. Koffie drinken is in Boedapest een ware traditie, dus neem nog een lekker kopje 'kávé'!

Verfijn uw keuze
3 vakanties Hongarije
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Single Reis Stedentrip Boedapest
Single Reis Stedentrip Boedapest
  • 1-persoonskamer inclusief!
  • Centraal gelegen hotel in een groen gebied
  • Beleef én ontdek samen de Parel aan de Donau
  • 5 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum19-05-2020
Reisduur5 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf599
G
8,7
345 beoordelingen Groepsreizen Hongarije door reizigers van Kras