Groepsreis Hongkong - Inclusief hotels en retourvlucht

Bewonder tijdens een onvergetelijke groepsreis het bijzondere Hong Kong

Een bezoek aan Victoria Peak is een goed begin tijdens een groepsreis Hong Kong. De imposante wolkenkrabbers, Victoria Harbour en de wijk Tsim Sha Tsui aan de andere kant van het water: vanaf het uitzichtpunt ziet u een heleboel bezienswaardigheden van de stad in één keer! Maar ook de 34 meter hoge Tian Tan Boeddha is, ondanks de 268 treden tellende trap, een bezoek meer dan waard!

Groepsreis naar moderne metropool Hong Kong

Van typisch Brits tot traditioneel Chinees: u vindt het in de bruisende Aziatische metropool Hong Kong. Wie bij Kras een groepsreis naar Hong Kong boekt, wordt door de Nederlandstalige reisleiding meegenomen naar uitzichtpunt Victoria Peak. Vanaf ruim 550 meter hoogte heeft u hier een geweldig uitzicht over Victoria Harbour en de hypermoderne wolkenkrabbers van Hong Kong Island. Ook kunt u vanaf hier aan de overkant van het water de wijk Tsim Sha Tsui zien liggen. Hier kunt u heerlijk winkelen in de juweliers- en kledingzaken van de gezellig drukke Nathan Road. Om vervolgens na zonsondergang te flaneren over de Avenue of Stars. Op deze promenade aan Victoria Harbour vindt u sterren ter eerbetoon aan de beroemdheden van de filmindustrie van Hong Kong.

De boeddhistische bezienswaardigheden van Hong Kong

Behalve de Victoria Peak beschikt Hong Kong nog over een ander letterlijk en figuurlijk hoogtepunt: de Tian Tan Boeddha op Lantau Island. Deze maar liefst 34 meter hoge bronzen Boeddha gelegen tussen groene heuvelen is te bereiken via een 268 treden tellende trap. Vanaf de Tian Tan Boeddha is het niet ver naar het in de Ngong Ping bergen gelegen Wisdom Path. Hier vindt u 38 houten monumenten met eeuwenoude versen uit de gebeden van de boeddhistische Heart Sutra. De uitzichten over de groene omgeving en de Zuid-Chinese Zee zijn betoverend mooi! Een groepsreis Hong Kong combineert u bij Kras met een rondreis langs de andere hoogtepunten van China. Langs Beijing bijvoorbeeld, met onder andere het prachtig gekleurde Zomerpaleis en het wereldberoemde Plein van de Hemelse Vrede.

2 vakanties naar Hongkong gevonden
Verfijn uw keuze)
Continent
Azie(2)
Land
xHongkongv
SAlle landen
Soort vakantie
Rondreis(2)
Vervoersoort
Bus(2)
Inclusief vlucht(2)
Luchthaven
Amsterdam(2)
Vertrekperiode
Maart 2019(1)
April 2019(2)
Mei 2019(2)
Juni 2019(2)
Juli 2019(2)
Augustus 2019(2)
September 2019(2)
Oktober 2019(2)
Reisduur
15-22 dagen(2)
Klantbeoordeling
8 en hoger(2)
7 en hoger(2)
6 en hoger(2)
Accommodatie Type
Hotel(2)
Budget p.p.
Vanaf € 1000(2)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

8,6
Beoordeling Groepsreizen Hongkong door reizigers van Kras
Gebaseerd op 551 reviews