Groepsreizen Ierland - Rondreis door mystiek Ierland

Van de fascinerende Ring of Kerry tot het charmante Dublin


Tijdens een groepsreis Ierland kunt u de indrukwekkende natuur van dit land ten westen van Engeland met eigen ogen bekijken. Bewonder het karstlandschap in het Burren National Park en kijk vanaf de Cliffs of Moher uit over de Atlantische Oceaan. Of rijd de Ring of Kerry route en aanschouw grazende schapen, uitgestrekte weilanden en heuvels met kastelen. In de hoofdstad Dublin kunt u in de pubs van whiskey en Guinness proeven.

Het decor van Lord of the Rings binnenstappen


Ten westen van Groot-Brittannië ligt een land dat dankzij de wonderschone natuur een van de mooiste landen van Europa genoemd mag worden. Ontdek tijdens een groepsreis Ierland zelf de glooiende heuvellandschappen, de ongerepte kliffen en ruige natuurparken die deze magische reisbestemming vormen! Zo kunt u in het westen van Ierland het Burren National Park bezoeken. Dit karstlandschap vol grotten, stenen grafmonumenten en uitgestrekte graslanden zou Tolkien geïnspireerd hebben tot het schrijven van The Lord of the Rings. De perfecte plek om uw benen te strekken tijdens een wandelvakantie. Aan de kustlijn van The Burren kunt u de Cliffs of Moher aanschouwen. Deze rotsformaties behoren tot de hoogste kliffen van Europa en bieden een indrukwekkend uitzicht over de Atlantische Oceaan

Rijden over de Ring of Kerry in Ierland


Tijdens een van de groepsreizen Ierland van Kras kunt u ook per bus de Ring of Kerry rijden. Deze rondrit langs de zuidwestkust van Ierland wordt gezien als een van de mooiste wegen in Europa. Groene bergen, witte zandstrandjes, grazende schapen en historische kastelen zullen allemaal de revue passeren tijdens een busreis over de Ring of Kerry. De golven die op de rotsen beuken en de authentieke dorpjes met Ierse pubs maken het plaatje compleet. Zo kunt u in het witte stadje Killarney Murphy's Bar bezoeken en hier van Irish Stew en Ierse 'Jameson' whiskey proeven. Of breng net buiten het dorp Killorglin een bezoek aan een schapenboer en zie hoe een bordercollie en groep schapen bij elkaar drijft.

Guinness proeven in Dublin


Cultuurliefhebbers die letterlijk de Ierse cultuur willen 'proeven' kunnen hun hart ook ophalen in de hoofdstad Dublin. In deze stad wordt de Guinness brouwerij gezien als een van de belangrijkste bezienswaardigheden. U kunt tijdens het een groepsreis Ierland een bezoek brengen aan het Guinness Storehouse en nippen van dit biertje. Volgens de Ieren het lekkerste bier ter wereld. De slogan is dan ook niet voor niks 'There's poetry in a pint of Guinness'. Bezoek ook eens de bibliotheek van het Trinity College in Dublin. Hier kunt u de rijk gedecoreerde Book of Kells bekijken die in de middeleeuwen door Keltische monniken is geschreven. Het boek bevat levendige hoofdletters, kleine miniaturen en paginagrote afbeeldingen die het Nieuwe Testament vertellen.

4 vakanties naar Ierland gevonden
Verfijn uw keuze)
Continent
Europa(4)
Land
xIerlandv
SAlle landen
Streek
Plaats
Soort vakantie
Rondreis(4)
Busreis(1)
Singlereis(1)
Vervoersoort
Bus(4)
Inclusief vlucht(3)
Luchthaven
Amsterdam(3)
Vertrekperiode
April 2019(3)
Mei 2019(2)
Juni 2019(3)
Juli 2019(3)
Augustus 2019(2)
September 2019(4)
Oktober 2019(3)
Reisduur
6-9 dagen(2)
10-14 dagen(2)
Klantbeoordeling
8 en hoger(3)
7 en hoger(3)
6 en hoger(3)
Geen beoordeling(1)
Accommodatie Type
Hotel(3)
Doelgroep
Singles: alle leeftijden(1)
Budget p.p.
€ 600 - € 799(1)
€ 800 - € 999(2)
Vanaf € 1000(3)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

Extra korting
Single Reis Hello Ireland
Single Reis Hello Ireland
  • 1-persoonskamer inclusief!
  • Volop natuurschoon, pittoreske dorpjes en ruige kusten
  • Donkerbruine Guinness drinken in verrassend Dublin
  • 8 dagen
Extra korting
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum 02-10-2019
Reisduur 8 dagen
Aantal personen 2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten € 10,00 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
vanaf1139
IG
8,5
Beoordeling Groepsreizen Ierland door reizigers van Kras
Gebaseerd op 1031 reviews