Groepsreizen Indonesië - Goed verzorgde rondreis door Indonesië

Een groepsreis vol tempels, tropische stranden en indrukwekkende hoogtepunten

Maak tijdens een groepsreis Indonesië kennis met de beroemde tempels, traditionele rituelen en paradijselijke stranden die dit land in Zuidoost Azië rijk is. Tijdens de rondreis per bus zult u een bezoek brengen aan de Borobudur tempel op Java. De hoge stoepa's en Boeddhabeelden van dit tempelcomplex zijn erg indrukwekkend. Of reis af naar het authentieke eiland Sulawesi en maak kennis met de rituelen en gebruiken van de Torajastam.

De Borobudur bezoeken op Java

Tijdens een groepsreis Indonesië reist u per bus door een wereld vol tropische regenwouden, paradijselijke stranden en indrukwekkende tempelcomplexen. In dit land in Zuidoost Azië gaat het bekijken van culturele bezienswaardigheden dan ook hand in hand met het maken van tochten door de groene natuur. Zo zult u op het eiland Java langs uitgestrekte rijstvelden rijden voordat u oog in oog komt te staan met de Borobudur. Dit imposante tempelcomplex ligt net buiten de stad Yogyakarta en is het grootste boeddhistische tempelcomplex ter wereld. Het vierkante complex heeft wel iets weg van een piramide en wordt versierd met indrukwekkende stoepa's en stenen Boeddhabeelden. Een indrukwekkend plaatje. Nog zo'n imposante plek op Java is de Bromo vulkaan. Tijdens een groepsreis Indonesië kunt u hier de zonsopkomst bekijken en die vastleggen met uw camera. Volgens velen is dit een van de mooiste plekken ter wereld om de zonsopkomst te bewonderen. Dat worden vast prachtige foto's. 

Kennis maken met de Toraja op Sulawesi

Indonesië is ook een land van indrukwekkende gebruiken en rituelen. Vooral het eiland Sulawesi staat bekend om zijn authenticiteit. Tijdens het maken van een groepsreis Indonesië kunt u afreizen naar Sulawesi en hier kennis maken met de traditionele Toraja-stammen. Dit volk staat bekend om zijn bijzondere dodencultuur en om de 'tongkonan' huizen. Zo kunt u hier de hangende graven bekijken die versierd worden met houten tau-tau beelden. Deze beelden hebben vaak de gelaatstrekken van de overledenen en moeten de graven bewaken. Een indrukwekkend gezicht. In Sulawesi kunt u ook de uitgestrekte rijstvelden en authentieke dorpen bezoeken. Tijdens de reis staat er een boottocht over het Tempemeer op het programma. Dit meer in het zuiden van Sulawesi kent vele drijvende vissersdorpjes en u kunt zo'n drijvend huis van binnen bekijken. 

Luieren op Sanur Beach

Bijkomen van alle indrukken die u tijdens de groepsreis Indonesië opdoet kunt u doen op Bali. Dit eiland staat bekend om zijn tropische stranden. U kunt verblijven in een luxe hotel in de badplaats Sanur. Het hotel staat direct aan het parelwitte Sanur Beach dat maar liefst 5 kilometer lang is. Genoeg ruimte om een rustig plekje op te zoeken en te luieren onder de zon. Maar op Bali staan ook indrukwekkende tempels die u tijdens de groepsreis kunt bezoeken. Op een uurtje rijden van Sanur staat de Tanah Lot tempel. De tempel is gebouwd op een imposante rotsformatie in zee en is een van de meest gefotografeerde tempels van heel Indonesië. Hier behoort de zonsondergang tot de mooiste ter wereld. Vergeet uw camera dus niet mee te nemen. 

Verfijn uw keuze
12 vakanties Indonesië
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Rondreis Java & Bali Experience
Rondreis Java & Bali Experience
  • Fijn: in een rustiger reistempo door Java & Bali
  • Zonsopgang bij de Borobodur, onvergetelijke ervaring
  • Hindoetempels van Prambanan en cultureel Ubud
  • 17 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum03-10-2019
Reisduur17 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf1149
IG
7,8
602 beoordelingen Groepsreizen Indonesië door reizigers van Kras