Groene rijstvelden, tropische regenwouden, witte zandstranden en imposante vulkanen: het landschap van het Indonesische eiland Bali is betoverend mooi. Maar ook de culturele bezienswaardigheden die u tijdens een groepsreis Bali tegenkomt zijn de moeite waard. De vele prachtige tempels bijvoorbeeld, zoals de hindoeïstische Pura Tirta Empul en de boeddhistische Brahma Vihara Arama met gouden boeddha's.

Vakantie op 'Godeneiland' Bali

Wie bij Kras een groepsreis naar Bali boekt, inclusief vluchten, vliegt in circa 16 uur naar dit Aziatische eiland. Dat een vakantie in Indonesië zo'n vlucht meer dan waard is, ontdekt u meteen bij aankomst. Het landschap van Bali wordt namelijk gedomineerd door niets minder dan vulkanen, watervallen, tropische regenwouden en groene rijstvelden. Om natuurlijk ook de stranden niet te vergeten, met zand variërend van hagelwit tot zwart. En dan zijn er ook nog de vele kleurrijke tempels en andere culturele bezienswaardigheden. Niet zo gek dat betoverend Bali ook wel het 'Godeneiland' genoemd wordt!

Kunstshoppen in Ubud

Wie bij Kras een groepsreis naar Bali boekt, ontdekt per touringcar met Nederlandstalige reisleiding de verschillende hoogtepunten van het eiland. Het prachtige kunstenaarsdorp Ubud bijvoorbeeld, omringd door rijstvelden en gelegen in het midden van Bali. In dit culturele centrum van het eiland kunt u heerlijk shoppen in de vele kunstwinkeltjes van winkelstraat Jalan Raya Ubud. Hier vindt u gegarandeerd een kleurrijk souvenir! Maar u kunt tijdens een vakantie in Ubud ook een bezoek brengen aan het Monkey Forest, een oud tempelcomplex beroemd om de grote kolonie makaken. Net buiten Ubud, in een vallei omringd door groene heuvels, ligt bovendien de Pura Tirta Empul. Deze hindoeïstische tempel staat bekend om het heilige water, waarin Balinezen zich ritueel reinigen. En zoals gebruikelijk op Bali staat deze tempel vol met prachtig gekleurde offerbakjes, die u op Bali niet alleen bij de verschillende heiligdommen maar ook gewoon op straat regelmatig tegen zult komen.

Van warmwaterbaden tot zeekatten

Tijdens een rondreis over een tropisch eiland als Bali speelt natuurlijk ook het vele water een belangrijke rol. Tijdens een bezoek aan de boeddhistische Brahma Vihara Arama tempel bijvoorbeeld, waar u behalve de vele gouden boeddha's bewonderen ook kunt zwemmen in de nabijgelegen warmwaterbaden van Banjar Tegeha. Maar ook een hotel in de oostelijke kustplaats Candi Dasa is voor waterliefhebbers een ideale uitvalsbasis. Hier kunt u behalve luieren op de hagelwitte zandstranden aan de Straat Lombok ook snorkelen in de heldere Amuk Bay. Wie weet komt u tussen de felgekleurde koralen wel een schorpioenvis, zeekat of zeenaaktslak tegen!

Verfijn uw keuze
12 vakanties Bali
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Rondreis Java & Bali Experience
Rondreis Java & Bali Experience
  • Fijn: in een rustiger reistempo door Java & Bali
  • Zonsopgang bij de Borobodur, onvergetelijke ervaring
  • Hindoetempels van Prambanan en cultureel Ubud
  • 17 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum03-10-2019
Reisduur17 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf1149
IG
7,8
603 beoordelingen Groepsreizen Indonesië Bali door reizigers van Kras