In Iran ontdekt u rijk versierde moskeeën, adembenemende landschappen en historische opgravingen. Om ook de lemen dorpjes vol tapijten en geurige soeks niet te vergeten. Dit land wordt dan ook gezien als parel van het Midden-Oosten. Tijdens een groepsreis Iran is vooral de Nasir al Molkmoskee met zijn glas-in-lood ramen en mozaïeken onvergetelijk. Alsof u een Perzisch sprookje binnentreedt. En vergeet de sterrenhemel van de Mesr woestijn niet.

Reizen door een Perzisch sprookjesboek

Stap tijdens een groepsreis Iran een Perzisch sprookje binnen en ontdek een wereld vol pracht en praal. Moskeeën die bedekt zijn met kleurrijke mozaïeken, lemen dorpjes waar tapijten en geurige soeks te vinden zijn en historische opgravingen vormen het uitzicht. Om de woestijnlandschappen, magische grotten en groene oases niet te vergeten. Iran staat niet voor niks bekend als de sprookjesachtige parel van het Midden-Oosten. Vooral de opgegraven ruïnes van paleisstad Persepolis en de koningsgraven die uit de rotsen bij Naqsh-e Rustam zijn uitgehouwen vormen indrukwekkende plaatjes. Terwijl u in Shiraz, 'stad van de rozen, nachtegalen en poëzie' , de adembenemende Nasir al Molk-moskee met zijn glas-in-lood ramen en mozaïeken niet mag vergeten.

De indrukwekkende landschappen van Iran

Aan magische landschappen geen gebrek tijdens een groepsreis Iran. Het land is bedekt met besneeuwde bergen, gouden woestijnen, uitgestrekte steppen en verborgen grotten. Natuurliefhebbers zullen al turend door de ramen van de luxe touringcar ogen tekort komen. Overnachten onder de sterrenhemel in de Mesr woestijn, de benen strekken in het Zagrosgebergte en met een fluisterbootje door de Al Sadr grotten varen staan op het programma tijdens de rondreis door Iran. De Al Sadr grotten zijn de grootste watergrotten ter wereld en bezitten imposante stalagmieten en stalactieten die sfeervol verlicht worden. In de Mesr woestijn vormen kamelen en glooiende zandduinen het decor. Afwisselende uitzichten verzekerd: ontdek het zelf tijdens een voordelige rondreis langs de schatten van Iran!

Verfijn uw keuze
1 vakantie Iran
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Rondreis Iran, De schatten van Perzië
Rondreis Iran, De schatten van Perzië
  • Uniek land vol pracht en praal
  • Talloze culturele erfenissen van het Perzische rijk
  • Steden aan de oude Zijderoute en woestijnlandschappen
  • 15 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum22-03-2020
Reisduur15 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf1499
IG
8,7geweldig131 beoordelingenKaart
Bekijk reis
8,7
131 beoordelingen Groepsreizen Iran door reizigers van Kras