Groepsreizen Japan - Van magisch Tokyo tot Mount Fuji

Japan zal u verrassen, verwonderen en verbazen

Kleurrijke natuur, torenhoge wolkenkrabbers en karakteristieke tempels: een onvergetelijke groepsreis naar Japan toont u de mooiste plekjes van dit bijzondere land. Tokyo is het bruisende handelscentrum van Azië en prachtige geisha’s kleuren de straten van Kyoto. Bewonder tijdens een spectaculaire dagtrip de adembenemende Mount Fuji, hét symbool van Japan. Beleef met Kras een magische rondreis door ‘het land van de rijzende zon’!

Onvergetelijke vakantie naar bruisend Oost-Azië

Ontdek Tokyo, een van de grootste en meest magische steden ter wereld, tijdens een van de groepsreizen naar Japan. Torenhoge wolkenkrabbers en lichtgevende gevelreclame kleuren de straten van deze metropool gelegen aan de oostkust van Japan. Tijdens een unieke vakantie naar Azië kunt u in het centrum van Tokyo het keizerlijk paleis Kokyo bewonderen, dat omgeven wordt door waterrijke paleistuinen. Op een vrije dag kunt u tussen de Japanse bloesembomen ontsnappen aan de drukte van de stad. U reist per comfortabele bus verder richting het zuiden, waar u Mount Fuji vindt, hét symbool van Japan. De sneeuwwitte top van deze symmetrische berg steekt magisch af tegen de frisgroene theevelden. Na deze dagtrip reist u verder naar het luxe hotel van Kras middenin de adembenemende natuur van Hakone. In de natuurlijke warmwaterbron kunt u na deze indrukwekkende dagtrip heerlijk bijkomen met een koel glas sake.

Comfortabele rondreis door veelzijdig Japan

Dankzij de Shinkansen is het tijdens een van de groepsreizen naar Japan mogelijk om nóg meer unieke bezienswaardigheden te ontdekken. Over dit netwerk van hogesnelheidslijnen reist u razendsnel naar de levendige havenstad Hiroshima. Een excursie brengt u naar de ruïne van de Genbakukoepel, een van de weinige overblijfselen van de atoombomaanval in 1945. Onder begeleiding van Nederlandstalige reisleiding trekt u verder naar Kyoto op het eiland Honshu. Deze oudste stad van Japan verbergt meer dan duizend tempels tussen felgekleurde Japanse bomen. U kijkt uw ogen uit bij het Gouden Paviljoen, dat belegd is met zuiver bladgoud en magisch weerspiegelt in het water. Breng op uw vrije dag eens een bezoek aan de wijk Gion, bekend van de geisha’s. Deze karakteristieke Japanse dames kleuren de straten met hun parelwitte gezichten en traditionele gewaden. Ontdek de veelzijdigheid van Japan tijdens een geheel verzorgde groepsrondreis met Kras!

2 vakanties naar Japan gevonden
Verfijn uw keuze)
Continent
Azie(2)
Land
xJapanv
SAlle landen
Plaats
Soort vakantie
Rondreis(2)
Singlereis(1)
Vervoersoort
Inclusief vlucht(2)
Bus(1)
Luchthaven
Amsterdam(2)
Vertrekperiode
Maart 2019(1)
April 2019(1)
Mei 2019(2)
Juni 2019(1)
Augustus 2019(1)
Reisduur
15-22 dagen(2)
Klantbeoordeling
8 en hoger(2)
7 en hoger(2)
6 en hoger(2)
Accommodatie Type
Hotel(1)
Doelgroep
Singles: alle leeftijden(1)
Budget p.p.
Vanaf € 1000(2)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

8,7
Beoordeling Groepsreizen Japan door reizigers van Kras
Gebaseerd op 135 reviews