Groepsreizen Kroatië - Rondreis langs de Adriatische Kust

Van de paradijselijke Plitvice Meren tot de historie van Pula

Groepsreizen door Kroatië bieden u een combinatie van Zuid-Europese culturele bezienswaardigheden en unieke natuurgebieden. Wandel door de straten van Pula waar u met enige regelmaat een Romeinse trekpleister tegenkomt. Het Romeins amfitheater bijvoorbeeld dat tegenwoordig het decor vormt voor concerten en theatervoorstellingen. En tel de vele kleuren van het water in National Park Plitvice, met sprookjesachtige meren en watervallen.

Romeinse bezienswaardigheden in Pula

De lange Adriatische kustlijn, de prachtig gekleurde meren van Nationaal Park Plitvice en de rode daken van vestingstad Dubrovnik zijn een vakantie naar Kroatië stuk voor stuk waard. Gelukkig hoef u niet te kiezen tussen de verschillende trekpleisters die het Zuid-Europese land te bieden heeft. Tijdens groepsreizen door Kroatië van Kras bezoekt u ze gewoon allemaal! Begin bijvoorbeeld met een stedentrip Pula, dat niet voor niets 'Klein Rome' genoemd wordt. Het Romeins amfitheater van Pula is zo goed bewaard gebleven, dat u bijna zou verwachten dat de gladiatoren ieder moment de arena kunnen betreden. En er zijn tijdens een vakantie in Pula nog veel meer Romeinse bezienswaardigheden te bewonderen. Strijk bijvoorbeeld neer voor een glas ‘Ožujsko’ bier op een terrasje aan de Sergijevaca-boulevard. Hier heeft u een perfect panorama op de Boog van de Sergii, een hellenistische triomfboog die is gedecoreerd met Korinthische zuilen en cupido’s.

Kleurrijke dagtrip naar de Plitvice Meren

Behalve historische steden ontdekt u tijdens een groepsreis door Kroatië ook paradijselijke natuurgebieden. Zo kan een bezoek aan Nationaal Park Plitvice tijdens een rondreis bijna niet ontbreken. De mystieke grotten, kletterende watervallen, ongerepte bossen zorgen hier voor een wonderschoon decor. En de beroemde meren zelf natuurlijk niet te vergeten, die prachtig gekleurd zijn van smaragdgroen en azuurblauw tot diepblauw en zelfs lichtgrijs. Langs het wateroppervlak fladderen bovendien kleurrijke vlinders en libellen vrolijk in het rond. Met een beetje geluk spot u in de omliggende naaldboom- en beukenbossen zelfs bijzondere diersoorten als beren, lynxen en wilde katten

9 vakanties naar Kroatië gevonden
Verfijn uw keuze)
Continent
Europa(9)
Land
xKroatiëv
SAlle landen
Streek
Soort vakantie
Rondreis(9)
Busreis(5)
Singlereis(1)
Vervoersoort
Bus(9)
Inclusief vlucht(4)
Luchthaven
Amsterdam(3)
Eindhoven(1)
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
6-9 dagen(3)
10-14 dagen(7)
15-22 dagen(4)
Klantbeoordeling
8 en hoger(6)
7 en hoger(8)
6 en hoger(8)
Geen beoordeling(1)
Accommodatie Type
Hotel(6)
Aantal sterren
4 sterren(2)
Afstand tot centrum
< 250m(1)
< 1km(1)
< 2km(1)
< 5km(1)
Doelgroep
Singles: alle leeftijden(1)
Budget p.p.
€ 600 - € 799(8)
€ 800 - € 999(7)
Vanaf € 1000(6)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

8,1
Beoordeling Groepsreizen Kroatië door reizigers van Kras
Gebaseerd op 554 reviews