Groepsreis Laos - Uitstekend verzorgd op reis

Reis in kleinschalige groepen door het cultuurrijke Laos

Duizenden eilanden, 33 tempels en 328 treden naar een berg. Dat is Laos in het kort! Maak tijdens een groepsreis Laos kennis met de vriendelijke en ontspannen bevolking van Laos in Luang Prabang en bewonder het 'Gouden Boom Klooster' en het eveneens gouden Koninklijke Paleis. Of reis af naar het zuiden van Laos waar u natuurfenomeen de '4000 Islands' aanschouwt per authentieke longtail-boot. 

Maak kennis met Luang Prabang

Ingesloten door Vietnam en Thailand met als levenslijn de rivier Mekong, is Laos een van de meeste verleidelijke landen om te bezoeken in Zuidoost-Azië. Tijdens een groepsreis Laos zult u merken dat de bevolking nog meer ontspannen en vriendelijk is dan haar Aziatische buurgenoten. Ontmoet de vriendelijke bevolking in de stad Luang Prabang. Maar haar 33 tempels, traditionele architectuur en koloniale bouwwerken, is het niet vreemd dat deze stad op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat. Voel de stad door te wandelen langs tempels als Wat Xieng Thong tempel. Dit 'Gouden Boom Klooster' ligt aan de oever van de Mekong en hier werden de koningen van Laos gekroond. Of bezoek het gouden Koninklijke paleis vanwaar u een grandioos uitzicht heeft op de 'Phousi' berg. Tip van Kras: beklim ook zeker deze berg met 328 treden voor een prachtig uitzicht van Luang Prabang en al haar tempels.

Bewonder natuurfenomeen de 4000 Islands

In het zuiden, vlak bij de grens van Cambodja vindt u de '4000 Islands'. De verbrede Mekong-rivier bestaat hier uit talloze rivieren en kleine eilanden. In dit bijzondere natuurfenomeen zijn er talloze watervallen en indrukwekkende rotsformaties te vinden. Tijdens een groepsreis Laos kunt u de 4000 Islands per longtail-boot ontdekken. Vaar langs steile watervallen, huizen op het water met op de achtergrond palmbomen en eenzame bomen op een eiland. Met Kras verblijft u in een hotel op het Done Khone eiland. Via allerlei rijstvelden, kleine dorpen en tuinen komt u per fiets bij de Li Phi watervallen. Luister naar het gekletter van het water, terwijl u over de smalle spoorlijn loopt die de Franse kolonisten hebben gebouwd om de watervallen te passeren. Bekijk ook eens de combinatiereizen van Kras waardoor u niet alleen Laos, maar ook Cambodja ontdekt!

Verfijn uw keuze
2 vakanties Laos
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,2
6 beoordelingen Groepsreizen Laos door reizigers van Kras