Het authentieke Afrika ontdekt u wanneer u bij Kras een groepsreis door Lesotho boekt. Tussen de hoge bergtoppen rijdt u per comfortabele safaritruck vanuit Zuid-Afrika de zandwegen van Lesotho op. Reis langs groepjes rondavels naar een hotel in Malealea, waar u tijdens een vakantie in Lesotho de dubbele Botsoela waterval kunt bewonderen. Of brengt u eerst een bezoek aan de duizenden jaren oude grotschilderingen van de San?

De culturele bezienswaardigheden van Lesotho

Omgeven door imposante bergen én door het land Zuid-Afrika ligt het Afrikaanse ministaatje Lesotho. Hier zijn de snelwegen nog van zand, is reizen per paard heel gewoon en bestaan de steden uit groepjes karakteristieke rondavels. Kortom: tijdens een groepsreis Lesotho kunt u kennis maken met de bezienswaardigheden van het authentieke Afrika! Vanuit een hotel van Kras in Malealea brengt u tijdens een rondreis Lesotho een bezoek aan een van de kleine dorpjes in de omgeving. Hier kunt u zien hoe de lokale bevolking leeft. Verwonder u over de traditionele sangoma's, ofwel natuurgenezers, of waag een dansje terwijl dorpelingen zingen en muziek maken.

Van dubbele watervallen tot rotsschilderingen

Een ander hoogtepunt tijdens een groepsreis Lesotho is de adembenemend mooie natuur van het land. Een hotel in Malealea vormt een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de nabije omgeving. Maak bijvoorbeeld een paardrijtocht langs rivieren en ruige rotspartijen naar de dubbele Botsoela waterval. Of trek goede schoenen aan en ga tijdens een wandeling met een gids op zoek naar de schilderingen die de San duizenden jaren geleden in de grotten in de omgeving aanbrachten. Vergeet onderweg ook niet een bezoek te brengen aan de Echogrot waar, de naam zegt het al, de echo's die worden veroorzaakt door een stalactietenformatie spectaculair zijn! Wie bij Kras een rondreis door Afrika boekt, kan behalve de bezienswaardigheden van Lesotho ook de trekpleisters van Zuid-Afrika bewonderen. En ook het Koninkrijk Swaziland wordt door de chauffeur van de comfortabele safaritruck en de reisleiding niet overgeslagen!

Verfijn uw keuze
2 vakanties Lesotho
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,8
4 beoordelingen Groepsreizen Lesotho door reizigers van Kras