Groepsreis Letland - Inclusief retourvlucht en hotels!

Een onvergetelijke reis per touringcar door het nog vrij onbekende Letland

Een groepsreis door Letland, een van de drie Noord-Europese Baltische Staten, is heel veelzijdig. Zo brengt de Nederlandssprekende reisleiding u niet alleen naar de bevers van Gauja Nationaal Park. Maar ook naar barokpaleis Rundāle in de gelijknamige plaats én naar de bezienswaardigheden van hoofdstad Riga. Hier is de geschiedenis van Letland te ontdekken in het bezettingsmuseum. En ook zijn de Jugendstilhuizen onvergetelijk!

Historische bezienswaardigheden in Riga

In het noordoosten van Europa liggen de Baltische Staten: Estland, Letland en Litouwen. Letland, ingeklemd tussen de twee andere landen, is pas sinds 1991 onafhankelijk. Het land kent veel onaangetast natuurschoon en diverse populaire steden. Ontdek de historische hoofdstad Riga met zijn gezellige Centrale Markt en hippe stadsdeel Spïkeri. In Riga kunt u meer te weten komen over de roerige geschiedenis. In het bezettingsmuseum bijvoorbeeld, met verhalen en beelden over de bezettingen door Duitsland en de Sovjet-Unie. Ook worden de versierde, overwegend witte Jugendstilwoningen in de Nieuwe Stad tijdens een groepsreis door Letland inclusief Nederlandssprekende reisleiding niet overgeslagen. En na het oversteken van de Vrijheidsboulevard naar de Oude Stad, kunt u ook de Petri-kerk niet overslaan. Wie de ruim 120 meter hoge kerktoren beklimt, heeft een geweldig uitzicht over de Daugava-rivier en de binnenstad.

Letland: van paleizen tot een beeldige natuur

Dat Letland veel meer is dan alleen hoofdstad Riga, ontdekt u tijdens een groepsreis van Kras. U brengt tijdens de rondreis namelijk ook een bezoek aan Sigulda waar u in het Gauja Nationaal Park, uitgestrekte bossen, prachtige grotten en vele wilde dieren ziet. En ook het schitterende paleis Rundāle is een hoogtepunt tijdens een vakantie in Letland. Het indrukwekkende Paleis is gebouwd naar het voorbeeld van Versailles en vormt het belangrijkste barokke paleis van Letland. Hier kunt u onder andere de troonzaal met prachtige kroonluchters en plafondschilderingen, de balzaal en de Franse tuinen bewonderen. Wilt u behalve Letland ook de bezienswaardigheden van de andere Baltische Staten ontdekken? Dan komt goed uit, want tijdens een groepsreis Letland staan ook Estland en Litouwen op het programma!

Verfijn uw keuze
4 vakanties Letland
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Rondreis Baltische Staten & St. Petersburg
Rondreis Baltische Staten & St. Petersburg
  • Ontdek Vilnius, Riga, Tallinn en nog veel meer
  • Twee dagen in St. Petersburg, incl. entree Hermitage
  • Bezoek Pskov én Novgorod, de oudste stad van Rusland
  • 12 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum13-08-2020
Reisduur12 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf1239
IaG
8,3erg goed57 beoordelingenKaart
Bekijk reis
8,2
807 beoordelingen Groepsreizen Letland door reizigers van Kras