Met zijn uitgestrekte theeplantages, witte bountystranden en moderne architectuur is Maleisië een veelzijdig land die voor iedere vakantieganger wel iets te bieden heeft. Tijdens een groepsreis Maleisië gaat u in de Cameron Highlands op excursie door de theeplantages, terwijl u in de hoofdstad Kuala Lumpur de Petronas Towers kunt bewonderen. Ontspannen van deze enerverende rondreis kan in dit Zuidoost-Aziatische land op de palmenstranden van het eiland Langkawi.

De Petronas Towers in Kuala Lumpur

Bewonder tijdens een van de groepsreizen Maleisië de hypermoderne skyline van de hoofdstad Kuala Lumpur voordat u kennis maakt met het natuurrijke binnenland. Maleisië is een land in het zuidoosten van Azië dat grenst aan Thailand. Dankzij de moderne architectuur en tropische regenwouden is er voor ieder wat wils tijdens een rondreis Maleisië. Een van de meest bekende bezienswaardigheden van Maleisië staat in de westelijke hoofdstad Kuala Lumpur. De Petronas Towers zijn twee futuristische torens die 452 meter hoog zijn. U kunt deze identieke ‘Twin Towers’ bezoeken en vanaf de uitkijkbrug op de 41e verdieping uitkijken over Kuala Lumpur. Het nabijgelegen winkelcentrum Pavilion KL is juist een walhalla voor winkelliefhebbers. Van luxe kledingmerken en chique juweliers tot verfijnde patisserieën en elektronicazaken, shoppen is hier bijna een dagbesteding dankzij het eindeloze aanbod.

Een Engelse High Tea in de Cameron Highlands

Wist u dat Maleisië vroeger in handen was van de Engelsen? De theeplantages in de Cameron Highlands zijn hier een stille herinnering van. Natuurliefhebbers zullen zich tijdens een van de groepsreizen Maleisië helemaal thuis voelen in de Cameron Highlands. De uitgestrekte theeplantages leggen een groene lappendeken over het heuvelachtige gebied. Het is hier overigens wel een stuk koeler dan in de rest van Maleisië, aangezien deze natuurpracht zich op een hoogte van ruim 1.100 meter bevindt. U kunt een wandeling maken langs de plantages voordat er een ‘cup of tea’ wordt geserveerd in een van de typisch, Britse theehuizen. De huisgemaakte scones met aardbeienjam en slagroom maken de Engelse invloed helemaal compleet.

Ontspannen op de bountystranden van Langkawi

Misschien is Maleisië niet meteen het eerste dat u te binnen schiet als u denkt aan paradijselijke stranden? Toch is het eiland Langkawi, in het noorden van Maleisië, gezegend met heuse bountystranden. Wuivende palmbomen en het azuurblauwe water van de Andamanse Zee maken het tropische vakantieplaatje compleet. Als u bij Kras een van de groepsreizen Maleisië boekt kunt u op het hagelwitte zandstrand van het luxe hotel bijkomen van alle indrukken. Een excursie door het Kilim Geoforest Park is juist een onvergetelijk avontuur voor natuurliefhebbers. Niet alleen spot u hier vanaf de rondvaartboot makaak-apen in de mangrovebossen. Maar ook de sierlijke rotsformaties en mystieke vleermuisgrotten zorgen ongetwijfeld voor fraaie vakantiekiekjes tijdens deze reis.

Verfijn uw keuze
3 vakanties Maleisië
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,2
121 beoordelingen Groepsreizen Maleisië door reizigers van Kras