Groepsreizen Mexico - Rondreis door het land van de Maya’s

Van de paradijselijke Sumidero-kloof tot het iconische Chichén Itzá

Kleurrijke indianendorpen, ongerepte natuurgebieden en bijna altijd zon. Welkom in Mexico! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de belangrijkste bezienswaardigheden: de Mayaruïnes van Chichén Itzá. Wilt u zo veel mogelijk ontdekken van dit land in Zuid-Amerika? Dat kan tijdens groepsreizen door Mexico. Daarna kunt u helemaal tot rust komen in een luxe 4 sterren hotel aan de Caribische Zee!

Veelzijdige zonvakantie in Mexico

Wie Mexico zegt, denkt waarschijnlijk meteen aan de culturele bezienswaardigheden die de Maya's hier hebben achtergelaten. Natuurlijk zijn deze prachtige tempelcomplexen en piramiden dan ook een van de hoogtepunten tijdens groepsreizen door Mexico. Maar er is tijdens een vakantie in dit Noord-Amerikaanse land nog veel meer te zien. Zo kunt u op excursie door de Sumidero-kloof. De torenhoge ravijnen van kalksteen die bedekt zijn met tropisch regenwoud vormen een paradijselijk vakantiedecor. Wilt u vervolgens extra lang van de zon genieten? Boek dan een rondreis inclusief verlenging. In een luxe hotel van Kras aan de Rivièra Maya bijvoorbeeld. Vanuit een 4 sterren resort in Punta Maroma wandelt u zo het parelwitte Playa Maroma aan de helderblauwe Caribische Zee op.

De Maya-bezienswaardigheden van Chichén Itzá

Een van de belangrijkste hoogtepunten tijdens de groepsreizen door Mexico van Kras is de beroemde archeologische zone van Chichén Itzá. In deze oude Mayastad, op het oostelijke schiereiland Yucatan, zijn veel gebouwen goed bewaard gebleven. Hier vindt u onder andere de 9e-eeuwse trappiramide El Castillo: een van de bekendste bezienswaardigheden van het land. Twee dagen in het jaar, tijdens het lentepunt en herfstpunt, valt de schaduw zo op de trappen dat het net kruipende slangen lijken. Ook indrukwekkend is de grote Tempel van de Krijgers, met daarbovenop een ‘chac mool’. Dit levensgrote stenen beeld van een liggende man werd door de Maya's gebruikt voor het aanbieden van offers aan de goden.

Verfijn uw keuze
4 vakanties Mexico
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,3
144 beoordelingen Groepsreizen Mexico door reizigers van Kras