Groepsreis Mongolië - Reizen per Trans Mongolië Express

Met een deskundige gids en gezellige groep op reis door Mongolië

Uitgestrekte steppen met nomadenfamilies in gertenten en Tibetaanse kloosters trekken u voorbij tijdens een groepsreis Mongolië. Dit land in het oosten van Azië zult u bezoeken met de Trans-Mongolië Express die vanuit Moskou naar Beijing rijdt. Een unieke treinreis. In het Nationale Park Terlj overnacht u zelf in een ronde, witte gertent op een winderige steppe. Terwijl in de hoofdstad Ulaanbaatar het Gandanklooster met de vele monniken wacht.

Met de Trans-Mongolië Express door Mongolië reizen

Tijdens een van de mooiste treinreizen ter wereld ontdekt u Mongolië op zijn best. Dit onontdekte land in het oosten van Azië staat bekend om de winderige steppen, de nomadenfamilies die in tentenkampen leven en om de kloosters met monniken. In de Trans- Mongolië Express wacht een 'once in a lifetime' reiservaring waarbij u per trein van Moskou naar Beijing reist. Onderweg zal het Nationale Park Terelj in Mongolië de revue passeren. In het ongerepte steppelandschap vol grotten, rotsformaties en bergstroompjes overnacht u in een traditionele ger-tent: ook wel bekend als een 'joert'. U kent ze vast wel, zo'n ronde, witte tent waarvan de binnenkant kleurrijke tapijten bezit. De vele Przewalskipaarden, Ibex geiten en adelaars die naar Mongoolse gerbils speuren maken de groepsreis Mongolië compleet.

De Mongoolse cultuur in Ulaanbaatar

Met de Trans- Mongolië Express zult u tijdens een groepsreis Mongolië ook een bezoek brengen aan de hoofdstad Ulaanbaatar. Hier is vooral het Tibetaanse Gandanklooster met de monniken een bezoek waard. In het klooster bevinden zich ook vele Boeddhabeelden en Mongoolse kunstschatten. Ulaanbaatar ziet er dankzij de hoge skyscrapers erg modern uit, maar in het Ger-district maakt u kennis met de geschiedenis van het land. In een van de vele gertentwerkplaatsen zie u hoe de traditionele, Mongoolse tenten gemaakt worden. 's Avonds kunt u nog een folkloreshow bijwonen en kennis maken met de Mongoolse keelzang voordat de trein verder rijdt naar China. Boek dus snel een groepsreis Mongolië en beleef een onvergetelijk avontuur!

2 vakanties naar Mongolië gevonden
Verfijn uw keuze)
Continent
Azie(2)
Land
xMongoliëv
SAlle landen
Soort vakantie
Rondreis(2)
Vervoersoort
Inclusief vlucht(2)
Bus(1)
Trein(1)
Luchthaven
Amsterdam(2)
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
15-22 dagen(2)
Klantbeoordeling
8 en hoger(1)
7 en hoger(1)
6 en hoger(1)
Geen beoordeling(1)
Accommodatie Type
Hotel(1)
Budget p.p.
Vanaf € 1000(2)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

Rondreis Het eindeloze Mongolië
Rondreis Het eindeloze Mongolië
  • Met max. 18 personen per 4WD over de steppen
  • Alle maaltijden inbegrepen; eten wat de pot schaft
  • Slapen in traditionele gertenten (én zelf bouwen!)
  • 16 dagen
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum 04-09-2019
Reisduur 16 dagen
Aantal personen 2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten € 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
vanaf2889
IG
8,4
Beoordeling Groepsreizen Mongolië door reizigers van Kras
Gebaseerd op 11 reviews