Voor een avontuurlijke rondreis in Afrika kunt u bij Kras een groepsreis Mozambique boeken. Spot walvishaaien en zeeschildpadden in de Indische Oceaan, voordat de safaritruck het internationale reisgezelschap naar de volgende bestemming brengt. Of doet u het liever rustig aan op de parelwitte zandstranden van Bazaruto, nadat u in hoofdstad Maputo Portugese bezienswaardigheden zoals de witte kathedraal heeft gezien?

Per safaritruck door Mozambique

Met een internationaal reisgezelschap per safaritruck richting Inhambane rijden om enorme walvishaaien te spotten in de Indische Oceaan: geen probleem tijdens een groepsreis Mozambique! Maar u kunt het na een overnachting in Inhambane natuurlijk ook wat rustiger aan doen en een dagje ontspannen op een van de gouden Afrikaanse zandstranden. Zo kunt u er weer helemaal tegenaan wanneer u op de volgende bestemming komt: Vilanculos. Vanaf hier maakt u tijdens een rondreis Mozambique een excursie naar de ongerepte eilandjes van de Bazaruto archipel. Bazaruto is één groot nationaal park en is niet minder dan paradijselijk te noemen. Tussen de prachtig gekleurde koralen van dive site Two Mile Reef kunt u hier tijdens het duiken of snorkelen inktvissen en zeeschildpadden spotten. Of strijk neer onder een wuivende palmboom op een van de hagelwitte zandstranden.

Portugese bezienswaardigheden in Maputo

Tijdens een groepsreis Mozambique komt niet alleen de natuur aan bod, maar komt u ook tal van culturele bezienswaardigheden tegen. In het zuiden van het land bijvoorbeeld, in de levendige hoofdstad Maputo. Hier zijn na een lange periode van Portugese overheersing de Portugese invloeden nog altijd duidelijk zichtbaar. Het goed bewaard gebleven Portugese fort bijvoorbeeld, bijzonder gelegen tussen de modernere gebouwen van de hoofdstad. Om ook vooral de parelwitte Catedral de Nossa Senhora da Imaculada Conceição niet te vergeten. De smalle, 61 meter hoge toren van deze eenvoudige kathedraal valt al van verre op! Een rondreis door Mozambique inclusief vluchten en reisleiding combineert u bij Kras met de highlights van Zuid-Afrika. Zo kunt u ook meteen township Soweto in Johannesburg, lange tijd de woonplaats van Nelson Mandela, bezichtigen!

Verfijn uw keuze
2 vakanties Mozambique
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

10
1 beoordelingen Groepsreizen Mozambique door reizigers van Kras