Groepsreizen Myanmar - Paradijs in Zuidoost-Azië

Ontdek de rijke cultuur en Aziatische tempels in het voormalige Birma

Maak tijdens een groepsreis Myanmar kennis met de onbegrensde mogelijkheden van dit cultuurrijke land in Zuidoost-Azië. Reis door het bijzondere landschap, langs zandvlaktes bedekt met vergulde pagodes en bewonder de typisch, Aziatische bezienswaardigheden. Zo kunt u varen in een fluisterbootje op het magische Inle Lake. Of duizenden tempels spotten in het oogverblindende stadje Bagan!

Verfijn uw keuze
1 vakantie Myanmar
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Myanmar: ongerepte parel van Zuidoost-Azië

Tijdens een groepsreis Myanmar zult u zichzelf ongetwijfeld afvragen of u niet in een sprookje bent beland. Het groene landschap, de vriendelijke bevolking en de duizenden pagodes zorgen in dit Zuidoost-Aziatische land namelijk voor een betoverende sfeer. Begin een rondreis bijvoorbeeld in het noordelijke Mandalay en verblijf met Kras in een comfortabel hotel aan de rand van het centrum. Vanaf hier staat u zo in het nabijgelegen stadje Amarapura, waar de iconische U Bein-brug te bewonderen is. Deze houten loopbrug is gebouwd op zo’n 1086 palen en doorkruist het Taungthaman Lake. Elke ochtend wandelen er honderden monniken overheen om het Mahagandayon-klooster te bezoeken. De prachtige zonsopkomst en de traditioneel geklede monniken zorgen voor memorabele foto’s tijdens deze vakantie in Myanmar.

Reis naar ‘tempelhoofdstad’ Bagan

Niet alleen kunt u genieten van een prachtige zonsopkomst tijdens deze vakantie, ook wordt u getrakteerd op fantastische zonsondergangen! Zo kunt u in de tempelstad Bagan tijdens een groepsreis door Myanmar genieten van de zonsondergang vanuit een ballon. Deze tempelstad is een van de hoogtepunten gedurende een reis door Myanmar. Het gebied dat bekend staat als de ‘Bagan Archeologisch Zone’ heeft een omvang van 67 vierkante kilometer en staat vol met duizenden tempels. Terwijl de zon langzaam ondergaat geniet u van de ene naar de andere schitterende pagode. Zo glinstert de gouden top van de 52 meter hoge Ananda Pahto tempel u ongetwijfeld tegemoet.

Excursie naar het glasheldere Inle Lake

Een ander hoogtepunt tijdens een groepsreis Myanmar is een bezoek aan het wonderlijke Inlemeer. Het meer, gelegen in het hart van Myanmar, dankt zijn schoonheid aan de authentieke uitstraling. Zo zijn de huizen langs de oevers veelal op palen gebouwd en te bereiken door verschillende kanaalstraten. Met Kras kunt u verblijven in de nabijgelegen plaatsje Nyaungshwe. Ontdek per fluisterboot het prachtige meer en zijn verborgen kanaaltjes. En maak kennis met de typische beenroeiers en drijvende boomgaarden. Geniet al varend tijdens een rondreis door Myanmar van het panoramische uitzicht over de omliggende bergen en het helderblauwe water.

8,7
23 beoordelingen Groepsreizen Myanmar door reizigers van Kras