Wilde dieren, dichte jungle en nationale parken vormen samen de ingrediënten van een groepsreis Oeganda. Dit groene land in het midden van Afrika laat zich goed lenen voor een avontuurlijke safari. Spot tijdens een boottocht over de Witte Nijl krokodillen en nijlpaarden of ga mee op gorilla-tracking in het Bwindi Forest. Oog in oog komen te staan met deze ontzagwekkende dieren is een onvergetelijke ervaring tijdens een groepsrondreis Oeganda!

Met een boot langs de Murchin Falls

In het groene Oeganda maakt u tijdens een groepsreis kennis met de ongerepte jungle, de wilde dieren en de indrukwekkende rivier de Witte Nijl. Oeganda ligt in het midden van Afrika en bestaat voor een groot gedeelte uit dichte oerwouden, grote meren als Lake Victoria en indrukwekkende nationale parken. Bij Kras maakt u tijdens een groepsreis Oeganda een kampeersafari of een lodgesafari. Zo kunt u het zo avontuurlijk maken als u zelf wilt. Bij beide routes staat er een bezoek aan het Murchin Falls National Park op het programma. Dit park dankt zijn naam én gezicht aan de gelijknamige waterval die de Witte Nijl instort. Om de groene bossen, roodkleurige rotsformaties en de vele krokodillen en nijlpaarden niet te vergeten. De ideale plek voor een excursie per boot onder leiding van een deskundige gids!

Oog in oog met de gorilla's in Bwindi

Tijdens een groepsreis Oeganda zal een bezoek aan het Bwindi Impenetrable Forest niet ontbreken. Dit vulkanische gebied vol dichte jungle is befaamd om de berggorilla's die hier leven. Zowel tijdens de kampeersafari als de lodgesafari kunt u mee met de gorilla-tracking en oog in oog komen te staan met deze ontzagwekkende dieren. Over drassige paden wandelt u tijdens de excursie door de dichtgegroeide, tropische bossen. Stevige schoenen zijn geen overbodige luxe gedurende dit avontuur! Maar als u eenmaal op een paar meter van een gorillafamilie staat is het de tocht meer dan waard. Eenmaal terug in de comfortabele lodge of safaritent van Kras, heeft u met uw reisgenoten heel wat te bespreken!

Verfijn uw keuze
2 vakanties Oeganda
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,0
3 beoordelingen Groepsreizen Oeganda door reizigers van Kras