Groepsreizen Scandinavië - Reis per groep door Scandinavië

Maak een onvergetelijke rondreis door Noord-Europa

Tijdens een groepsreis Scandinavië kunt u per Comfort Class touringcar door Noorwegen of Denemarken reizen en de indrukwekkende natuur bekijken. Hoge bergen, kleurrijke vissersdorpjes, adembenemende fjorden en panoramische wegen zullen de revue passeren. Zo zult u in Noorwegen over de bijzondere Atlantic Road rijden en een bezoek brengen aan het smaragdkleurige Sognefjord. Meer een cultuurliefhebber? In het Deense Ribe kunt u de 'Vikingen' bezoeken.

Touren langs de Noorse fjorden

Altijd al eens de adembenemende natuur en kleurrijke dorpjes van Noord-Europa willen bekijken? Dan kunt u uw hart ophalen tijdens een groepsreis Scandinavië. Per Comfort Class touringcar van Kras zult u door het Scandinavische landschap rijden en historische vissersdorpjes, indrukwekkende bergen en dichte loofbossen passeren. Wat dacht u bijvoorbeeld van het Sognefjord in Noorwegen? Dit langste en diepste fjord van het land wordt omringd door hoge bergen die soms wel 1.700 meter uit het water omhoog rijzen. De houten huisjes, de Jostedalsbreen gletsjer en de smaragdgroene kleur van het water maken het idyllische plaatje compleet. Tijdens de groepsreis door Noorwegen kunt u hier zelfs de bus uitstappen voor een boottocht over het wateroppervlak van het Sognefjord.

Busreis over de Atlantic Road

Wist u dat een van de mooiste wegen ter wereld in Noorwegen te vinden is? De Atlantic Road verbindt de steden Kristiansund en Molde met elkaar en voert dwars over de Atlantische Oceaan. Deze unieke weg staat vooral bekend om de scherpe bochten en bruggen. De bijzondere vorm van de bochten zullen u het idee geven dat de weg van vorm verandert. Tijdens een groepsreis Scandinavië kunt u over deze Atlantische Weg rijden en het omliggende landschap bekijken. Kale rotsen, hoge bergtoppen en grasweilanden passeren de revue. Om de kleurige huisjes die langs de oevers staan niet te vergeten. Let tijdens de busreis wel goed op want misschien ziet u wel walvissen zwemmen in de Atlantische Oceaan.

Op bezoek bij de Vikingen in het Deense Ribe

Tijdens een groepsreis Scandinavië kunt u bij Kras ook kiezen voor een busreis door Denemarken. Omdat steden als Aarhus en Kopenhagen worden bezocht en ook historische dorpjes als Ribe en Jelling op het programma staan is dit een ideale reis voor cultuurliefhebbers. Zo kunt u in Ribe het VikingeCenter bezoeken. In dit openluchtmuseum kunt u de Vikingtrail lopen en alles te weten komen over deze beroemde Noormannen. Onderweg passeert u heuse Vikingschepen, compleet ingerichte boerderijen en zelfs de Vikingen zelf. Of eerlijk gezegd acteurs die voor Vikingen door moeten gaan. Maar zo kunt u wel gevechten bekijken. En op de markt de vrouwen zien koken of de mannen hun schilden en helmen zien maken. De geschiedenis komt hier letterlijk tot leven.

Verfijn uw keuze
5 vakanties Scandinavië
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Noorderlicht in winters Tromsø
Noorderlicht in winters Tromsø
  • Op jacht naar het magische Noorderlicht
  • Wauw! Huskysafari & begeleide sneeuwschoenwandeling
  • Optioneel: sneeuwscootertocht of walvissen spotten
  • 5 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum23-01-2020
Reisduur5 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf1219
IG
Rondreis Noorwegen in een Notendop
Rondreis Noorwegen in een Notendop
  • Bewonder de mooie steden Oslo en Bergen per trein
  • Treinrit met de beroemde Flåmbanen
  • Wauw.. boottocht over Arulandsfjord & Nærøyfjrod
  • 6 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum08-05-2020
Reisduur6 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf1119
aG
8,4
71 beoordelingen Groepsreizen Scandinavië door reizigers van Kras