Groepsreizen Scandinavië - Reis per groep door Scandinavië

Maak een onvergetelijke rondreis door Noord-Europa

Tijdens een groepsreis Scandinavië kunt u per Comfort Class touringcar door Noorwegen of Denemarken reizen en de indrukwekkende natuur bekijken. Hoge bergen, kleurrijke vissersdorpjes, adembenemende fjorden en panoramische wegen zullen de revue passeren. Zo zult u in Noorwegen over de bijzondere Atlantic Road rijden en een bezoek brengen aan het smaragdkleurige Sognefjord. Meer een cultuurliefhebber? In het Deense Ribe kunt u de 'Vikingen' bezoeken.

Touren langs de Noorse fjorden

Altijd al eens de adembenemende natuur en kleurrijke dorpjes van Noord-Europa willen bekijken? Dan kunt u uw hart ophalen tijdens een groepsreis Scandinavië. Per Comfort Class touringcar van Kras zult u door het Scandinavische landschap rijden en historische vissersdorpjes, indrukwekkende bergen en dichte loofbossen passeren. Wat dacht u bijvoorbeeld van het Sognefjord in Noorwegen? Dit langste en diepste fjord van het land wordt omringd door hoge bergen die soms wel 1.700 meter uit het water omhoog rijzen. De houten huisjes, de Jostedalsbreen gletsjer en de smaragdgroene kleur van het water maken het idyllische plaatje compleet. Tijdens de groepsreis door Noorwegen kunt u hier zelfs de bus uitstappen voor een boottocht over het wateroppervlak van het Sognefjord.

Busreis over de Atlantic Road

Wist u dat een van de mooiste wegen ter wereld in Noorwegen te vinden is? De Atlantic Road verbindt de steden Kristiansund en Molde met elkaar en voert dwars over de Atlantische Oceaan. Deze unieke weg staat vooral bekend om de scherpe bochten en bruggen. De bijzondere vorm van de bochten zullen u het idee geven dat de weg van vorm verandert. Tijdens een groepsreis Scandinavië kunt u over deze Atlantische Weg rijden en het omliggende landschap bekijken. Kale rotsen, hoge bergtoppen en grasweilanden passeren de revue. Om de kleurige huisjes die langs de oevers staan niet te vergeten. Let tijdens de busreis wel goed op want misschien ziet u wel walvissen zwemmen in de Atlantische Oceaan.

Op bezoek bij de Vikingen in het Deense Ribe

Tijdens een groepsreis Scandinavië kunt u bij Kras ook kiezen voor een busreis door Denemarken. Omdat steden als Aarhus en Kopenhagen worden bezocht en ook historische dorpjes als Ribe en Jelling op het programma staan is dit een ideale reis voor cultuurliefhebbers. Zo kunt u in Ribe het VikingeCenter bezoeken. In dit openluchtmuseum kunt u de Vikingtrail lopen en alles te weten komen over deze beroemde Noormannen. Onderweg passeert u heuse Vikingschepen, compleet ingerichte boerderijen en zelfs de Vikingen zelf. Of eerlijk gezegd acteurs die voor Vikingen door moeten gaan. Maar zo kunt u wel gevechten bekijken. En op de markt de vrouwen zien koken of de mannen hun schilden en helmen zien maken. De geschiedenis komt hier letterlijk tot leven.

10 vakanties naar Scandinavië gevonden
Verfijn uw keuze)
Continent
Europa(10)
Land
xScandinaviëv
SAlle landen
Soort vakantie
Rondreis(10)
Busreis(8)
Vervoersoort
Bus(10)
Inclusief vlucht(2)
Luchthaven
Amsterdam(2)
Vertrekperiode
Mei 2019(5)
Juni 2019(7)
Juli 2019(7)
Augustus 2019(6)
September 2019(4)
Oktober 2019(2)
Reisduur
6-9 dagen(2)
10-14 dagen(5)
15-22 dagen(3)
Klantbeoordeling
9 en hoger(1)
8 en hoger(8)
7 en hoger(10)
6 en hoger(10)
Accommodatie Type
Hotel(8)
Ferry(3)
Budget p.p.
€ 600 - € 799(1)
€ 800 - € 999(1)
Vanaf € 1000(9)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

Busreis Rondom de Baltische Zee
Busreis Rondom de Baltische Zee
  • Culturele rondreis
  • Ontdek de best bewaarde middeleeuwse steden van Noord-Europa
  • Incl. gidsen in Vilnius, Tallinn, Riga, Helsinki en Stockholm
  • 11 dagen
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum 06-08-2019
Reisduur 11 dagen
Aantal personen 2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten € 19,50 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
vanaf1079
I
8,7
Beoordeling Groepsreizen Scandinavië door reizigers van Kras
Gebaseerd op 1076 reviews