Groepsreis Slowakije - Gezellig en sprookjesachtig!

Samen met een ervaren reisgids op ontdekkingsreis in Slowakije

Maak kennis met de rijke cultuurhistorie van Slowakije! Bezoek het witte Kasteel van Bratislava en dwaal door de straten met pastelkleurige huisjes. Maar het land in het oosten van Europa staat ook bekend om de mooie natuur. Wandel door het Orava-dal en bewonder steile rotswanden en talloze bergmeren! Samen met een ervaren reisleider van Kras komt u tijdens een groepsreis Slowakije op de mooiste plekjes van het land.

Ontdek de culturele historie van Bratislava

Gaat u op groepsreis door Slowakije, dan staat u een overweldigende cultuur en natuur te wachten. Per Top Class touringcar wordt u naar de mooiste bezienswaardigheden gebracht. Zo gaat u met een enthousiaste reisgids op pad naar de hoofdstad van Slowakije, Bratislava. Deze zuidwestelijke Donaustad heeft een pittoresk, maar historisch centrum en is de moeite waard om te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het kasteel van Bratislava, gelegen op een hoge heuvel. Vanuit het witte barokke gebouw kijkt u uit op de Donau en het gezellige stadscentrum van Bratislava. Ziet u de pastelkleurige huisjes al liggen? Als u geluk heeft ziet u in de verte zelfs Oostenrijk en Hongarije! Of neem eens plaats aan het centrale plein Hlavné námestie. Het oude stadhuis ligt aan dit plein, net als talloze restaurants. Voor een ultieme Slowakije ervaring proeft u hier het traditionele gerecht ‘Bryndzové halušky’: deegwaren met kaasvulling. Of maakt u gebruik van de faciliteiten in het charmante hotel van Kras?

Het letterlijke hoogtepunt van Slowakije

Slowakije bestaat niet alleen uit culturele bezienswaardigheden, ook voor de natuurliefhebber is een groepsreis Slowakije weggelegd. Zo is een excursie naar het Tatra-gebergte mogelijk: het letterlijke, en wellicht ook wel het figuurlijke, hoogtepunt van Slowakije! De Hoge Tatra ligt op de grens tussen Slowakije en Polen is een uitstekend wandelgebied. Loop door dit Slowaakse paradijs en laat u verrassen door de diverse vergezichten. Het ene moment ziet u mooie bossen, terwijl u het volgende moment steile rotswanden bekijkt. En vergeet de talloze bergmeren niet te bewonderen tijdens de groepsreis. De reisgids laat u via een tocht door het Orava-dal kennis maken met de unieke planten- en dierensoorten van het gebied. Vervolgens komt u uit bij Zuberec met haar openluchtmuseum. Bekijkt u hier de 15e-eeuwse houten kerk, de historische boerenwoningen en herdershutten? Een georganiseerde reis naar Slowakije combineert het beste van cultuur en natuur!

2 vakanties naar Slowakije gevonden
Verfijn uw keuze)
Continent
Europa(2)
Land
xSlowakijev
SAlle landen
Plaats
Soort vakantie
Busreis(2)
Rondreis(2)
Vervoersoort
Bus(2)
Vertrekperiode
April 2019(2)
Mei 2019(1)
Juni 2019(1)
Juli 2019(2)
Augustus 2019(1)
September 2019(2)
Oktober 2019(1)
Reisduur
10-14 dagen(1)
15-22 dagen(1)
Klantbeoordeling
8 en hoger(2)
7 en hoger(2)
6 en hoger(2)
Accommodatie Type
Hotel(2)
Budget p.p.
€ 600 - € 799(1)
€ 800 - € 999(1)
Vanaf € 1000(1)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

8,6
Beoordeling Groepsreizen Slowakije door reizigers van Kras
Gebaseerd op 330 reviews