Groepsreis Sri Lanka - Een betoverende reis door Sri Lanka

Ontdek de hoogtepunten van Sri Lanka en ontspan op de stranden

Dankzij theeplantages, hagelwitte stranden en tempels met boeddhabeelden zult u zich prima vermaken tijdens een van de groepsreizen Sri Lanka. Dit eiland in de Indische Oceaan ligt in het zuiden van Azië en kent betoverende plaatjes. Zo kunt u in de stad Kandy een tand van Boeddha bekijken in de Tempel van de Tand. Of stap tijdens de rondreis de theeplantages rondom Nuwara Eliya binnen en kom alles te weten over de Ceylon thee.

Boeddhistische tempels in Sri Lanka

Sri Lanka is een eiland in het zuiden van Azië dat bekend staat om zijn vele boeddhistische tempels, groene theeplantages en paradijselijke palmenstranden. Ieder vakantietype kan zich dan ook prima vermaken tijdens een van de groepsreizen Sri Lanka. Cultuurliefhebbers zullen hun ogen uitkijken in de stad Kandy. Deze stad lig in het midden van Sri Lanka en wordt dankzij de aanwezigheid van vele tempels gezien als het culturele hart van het land. Vooral de Tempel van de Tand die aan een groot meer ligt is een heuse bezienswaardigheid. In de tempel ligt een van de drie overgebleven tanden van Boeddha die tijdens rituelen vereerd wordt. Monniken zien de Tempel van de Tand dan ook als heus bedevaartsoord. U kunt de tempel met het gouden dak zelf bezoeken, maar dan moet u er wel rekening mee houden dat u bedekkende kleding moet dragen.

Wandelen langs de theeplantages

Tijdens het maken van een van de groepsreizen Sri Lanka mag een bezoek aan Nuwara Eliya niet ontbreken. Dit bergdorp in het zuiden van Sri Lanka wordt omgeven door eindeloze theeplantages waar de beroemde Ceylon thee vandaan komt. U kunt de gifgroene velden al wandelend bekijken voordat u in een theefabriek alles te weten komt over de productie van de thee op Sri Lanka. Natuurlijk mag u ook proeven van de Ceylon thee die een citrus-achtige smaak kent. Overigens kunt u vanuit Nuwara Eliya ook een excursie maken naar het Horton Plains National Park. Nevelwouden, watervallen, apen en de Srilankaanse luipaard zijn in dit natuurgebied te bewonderen.

Luieren op het strand van Koggala

Bijkomen van alle indrukken tijdens het maken van een groepsreis door Sri Lanka met Kras doet u op het strand van Koggala. Deze badplaats ligt in het zuiden van Sri Lanka en staat bekend om zijn witte strand, wuivende palmbomen en azuurblauwe Indische Oceaan. U verblijft in een luxe hotel direct aan het strand. Neem na het ontbijt plaats onder een palmboom en bewonder de vissers die hier op houten palen de vangst van de dag proberen binnen te hengelen. Grote kans dat de vis die zij vangen 's avonds op het menu staat. Omdat de golven van de Indische Oceaan hier best hoog en sterk zijn kunt u ook afkoelen in het zwembad van het luxe hotel.

Verfijn uw keuze
5 vakanties Sri Lanka
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Afstand tot strand
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,2
718 beoordelingen Groepsreizen Sri Lanka door reizigers van Kras