Groepsreis Tsjechië - Per luxe touringcar door Tsjechië

Van Praag tot Olomouc, ontdek Tsjechië samen met een gezellige groep

Als toeristische bestemming staat Tsjechië helemaal op de kaart. Logisch, want het land combineert een rijk historisch verleden met een overweldigende natuur. Uiteraard is de adembenemend mooie hoofdstad Praag een bezoek meer dan waard. Maar dat geldt ook voor het sprookjesachtige kasteel Bouzov, decor voor verschillende films. En bierliefhebbers kennen waarschijnlijk České Budějovice wel, beroemd door het Budweiser Budvar bier.

Onvergetelijke groepsreis door Tsjechië

Het Tsjechië van nu heeft na de communistische jaren een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt.Tijdens de groepsreis Tsjechië zult u ontdekken dat vervallen steden en dorpen drastisch aangepakt zijn en grotendeels in hun oude glorie hersteld. Daarmee hebben ze hun sfeervolle karakter weer helemaal terug. Tijdens de groepsreis Tsjechië reist u per luxe touringcar in zo’n 9 uur naar dit onvergetelijke land in het hart van Europa. Uiteraard staat een bezoek aan de hoofdstad Praag op het programma. De stad vormt letterlijk het middelpunt van het land en wordt ook wel de ‘Gouden Stad’ genoemd. Praag wordt namelijk gezien als één van de mooiste steden van Europa. Zo is een wandeling over de beroemde Karelsbrug, met wel dertig prachtige barokbeelden, eigenlijk een must. Deze mooiste brug van Praag is autovrij, dus u kunt er op uw gemak overheen wandelen. Eenmaal over de rivier Moldau staat u aan de voet van de heuvel waarop de imposante Praagse Burcht domineert. In dit grootste burchtcomplex ter wereld staat u oog in oog met verschillende trekpleisters zoals het prachtige Koninklijk Paleis en de indrukwekkende Sint-Vituskathedraal.Peeft

Historische schoonheid in Tsjechië

Maar de groepsreis Tsjechië laat u meer zien van de schoonheid van Praag. Op weg naar Olomouc komt u langs het sprookjesachtige Kasteel Bouzov met ophaalbrug en maar liefst 18 torens. Het ligt midden tussen de ongerepte natuur van Moravië en wordt vaak gebruikt als filmdecor voor sprookjesfilms. Eenmaal in Olomouc zult u zien dat de binnenstad werkelijk barst van de indrukwekkende bouwwerken, ruime pleinen en fonteinen. Met name Horní Náměstí, het grootste plein in het centrum, laat zien hoe mooi de voormalige hoofdstad van Moravië eigenlijk is. En dat zult u ook ondervinden in het historische stadje Česke Budějovice waar de bekendste brouwerij van Tsjechië, Budweiser Budvar, is gevestigd. In Tsjechië komt u ogen te kort tijdens deze voordelige groepsreis!

1 vakantie naar Tsjechië gevonden
Verfijn uw keuze)
Continent
Europa(1)
Land
xTsjechiëv
SAlle landen
Plaats
Soort vakantie
Busreis(1)
Rondreis(1)
Vervoersoort
Bus(1)
Vertrekperiode
April 2019(1)
Mei 2019(1)
Juni 2019(1)
Juli 2019(1)
Augustus 2019(1)
September 2019(1)
Oktober 2019(1)
Reisduur
10-14 dagen(1)
Klantbeoordeling
8 en hoger(1)
7 en hoger(1)
6 en hoger(1)
Accommodatie Type
Hotel(1)
Budget p.p.
€ 600 - € 799(1)
€ 800 - € 999(1)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

Extra korting
Busreis Dresden, Praag, Boedapest & Wenen
Busreis Dresden, Praag, Boedapest & Wenen
  • Rondreis langs bijzondere steden
  • 13/5, 29/7, 26/8 & 14/10 per Top Class
  • Extra veel 1-persoonskamers op 17/6 & 19/7
  • 12 dagen
Extra korting
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum 22-04-2019
Reisduur 12 dagen
Aantal personen 2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten € 19,50 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
vanaf729
I
8,7
Beoordeling Groepsreizen Tsjechië door reizigers van Kras
Gebaseerd op 282 reviews