Groepsreizen Vietnam - Unieke rondreis door Zuidoost-Azië

Combineer paradijselijke natuurgebieden met een Aziatische sfeer

Tijdens een groepsreis Vietnam maakt u kennis met prachtige natuurgebieden en historische bezienswaardigheden. Dit veelzijdige land in het zuidoosten van Azië zal u blijven verrassen. In de stad Ho Chi Minh kunt u de Cu Chi tunnels ontdekken die tijdens de Vietnamoorlog gebruikt werden verkennen. En het is gedurende de rondreis mogelijk om een boottocht te maken door Halong Bay dat bekend staat om zijn rotsformaties en azuurblauwe water.

Historische bezienswaardigheden van Ho Chi Minh

Paradijselijke kustgebieden wisselen elkaar af met typisch, Aziatische steden tijdens de groepsreizen naar Vietnam van Kras. Breng in dit Zuidoost-Aziatische land bijvoorbeeld een bezoek aan de hoofdstad Hanoi dat in het noorden van Vietnam ligt. Zo ligt in het centrum het Ho Chi Minh Mausoleum, dat dankzij de vele pilaren iets weg heeft van een Griekse tempel. Tijdens een rondreis Vietnam kunt u in het zuiden van het land ook op reis naar Ho Chi Minh City. Vooral een excursie naar de Cu Chi is de moeite waard. Deze ondergrondse tunnels werden gegraven tijdens de Vietnamoorlog en soldaten sliepen hier in de smalle gangen. Een indrukwekkende plek die u niet snel zult vergeten.

Paradijselijke vakantie in Vietnam

Volgens velen is het mooiste plekje van Vietnam Halong Bay. Deze baai in het noorden van Vietnam staat bekend om de enorme rotsformaties die oprijzen uit het azuurblauwe zeewater. Groene bergtoppen vol varens en traditionele zeilschepen maken het decor compleet. Tijdens een groepsreis Vietnam kunt u een boottocht door de baai maken en de karstbergen en grotten zelf verkennen. Vergeet uw zwemkleding niet zodat u af en toe een plons kunt nemen op de meest paradijselijke plekjes van de baai. Of ga eens op excursie naar de zuidelijk gelegen Mekongdelta. Per houten bootje verkent u dit waterrijke gebied dat gevuld is met riviertjes, drijvende markten, rijstvelden en tropische vegetatie.

Wandelen rondom de rijstterrassen van Sapa

Wandelliefhebbers worden ook getrakteerd op wonderschone panorama’s tijdens een rondreis Vietnam. Vanuit het noordelijk gelegen bergstadje Sapa kunt u de omliggende bossen en rijstterrassen per voet ontdekken. De pastelkleurige gebouwen van Sapa en de mist die rondom dit berggebied hangt maken het sfeervolle plaatje compleet. Overigens kunt u tijdens de wandeling kennis maken met het traditionele Dao volk, die herkenbaar is aan de rode hoofddeksels. In het Dao-dorpje Ta Phin kunt u met de locals genieten van thee en loempia's die zij voor u klaarmaken. Ăn ngon nhé, oftewel eet smakelijk!

Verfijn uw keuze
4 vakanties Vietnam
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,4
543 beoordelingen Groepsreizen Vietnam door reizigers van Kras