Groepsreis Zwitserland - Perfect georganiseerde reizen

Ontdek dit Alpenland samen met een sfeervolle groep reizigers

Volg het spoor van de Bernina- en Glacier Express en ontdek vanuit de trein de adembenemende natuur van Zwitserland. Tijdens een groepsreis Zwitserland kunt u een van de mooiste treinreizen ter wereld maken en uitkijken op besneeuwde bergen, kraakheldere meren, gletsjers en alpenweiden. Of laat u per bus vervoeren naar de Matterhorn en het schilderachtige Lötschental. Dé plek om de benen te strekken tijdens een wandeling langs Alpenreuzen.

Een bijzondere treinreis door Zwitserland

De natuur van Alpenland Zwitserland beleeft u tijdens een groepsreis Zwitserland op een bijzondere manier. Zo kunt u aan boord stappen van een regionale trein en het spoor volgen van de Bernina Express en de Glacier Express. Deze legendarische treinreizen staan bekend om de adembenemende uitzichten die de revue passeren. Besneeuwde bergpanorama's, kraakheldere meren, gletsjers en groene alpenweiden vormen het decor. Vooral de Rheinschlucht zult u nooit meer vergeten. De bijzondere treinreis voert u dwars door de 'Grand Canyon' van Zwitserland. Terwijl u uit het raampje tuurt trekken dennenbossen, steile rotsen en de Rijn voorbij. De laaghangende mist maakt het mystieke plaatje compleet.

Met de bus naar de hoogtepunten van Zwitserland

De 4.478 meter hoge Matterhorn berg en de imposante Fee-gletsjer zijn letterlijk hoogtepunten die u tijdens een groepsreis Zwitserland kunt bezoeken. Per gondel kunt u deze bezienswaardigheden van bovenaf bekijken en ondertussen de bergpanorama's van Zwitserland aanschouwen. Maar de busreis brengt u ook naar het Lötschental. Dit groene dal vol meertjes, alpenhutten en bergreuzen is vanwege zijn geïsoleerde ligging wat onontdekt, maar schilderachtig. Vooral de dorpen die in het Lötschental liggen zijn bijzonder. Zo laat Kippel zich kenmerken door de huizen met houtsnijwerk. En vanuit Fafleralp begint de Lötschentaler Höhenweg die wandelaars kennis laat maken met de mythes en legendes van het Lötschental. Welke hoogtepunten van dit Alpenland gaat u allemaal ontdekken tijdens een voordelige groepsreis Zwitserland van Kras?

Verfijn uw keuze
2 vakanties Zwitserland
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Afstand tot centrum
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,4
60 beoordelingen Groepsreizen Zwitserland door reizigers van Kras