Kerstreizen Groot-Brittannië - Een betoverende kerst

Proef van de unieke kerstsfeer van ‘Great Britain’

Het Schotse Edinburgh en majestueuze Londen staan bekend als de meest sfeervolle steden van Groot-Brittannië. Maar in de kerstperiode doen deze steden er nog een schep bovenop. Zo wordt de kerst in Edinburgh uitbundig gevierd met versierde straten en een sfeervolle kerstmarkt in het centrum. Of bezoek tijdens een kerstreis Groot-Brittannië in Londen het warenhuis Harrods om een nieuwe kerstoutfit te scoren. Maar ook een reuzenrad ritje in het magische winter wonderland van Birmingham is mogelijk bij Kras!

Kerstshoppen in Edinburgh

Als er één plek is waar u een onvergetelijke Kerstmis kunt vieren is het wel in Groot-Brittannië. Dit eiland waar de gebieden Engeland, Schotland en Wales liggen wordt tijdens de kerstperiode omgetoverd tot een magisch spektakel. Verblijf tijdens een kerstreis Groot-Brittannië bijvoorbeeld in Edinburgh, de hoofdstad van Schotland. Ga in het sfeervolle centrum van deze stad kerstshoppen bij de kerstmarkt European Christmas Market die al ruim twintig jaar georganiseerd wordt. Maar ook de populaire bezienswaardigheden van deze stad zoals Edinburgh Castle dat hoog boven de stad uit torent, schittert met kerst extra speciaal. Wanneer u een rondje zwiert op de schaatsbaan van Princes Street Garden ziet u dit verlichte kasteel op de achtergrond. Voor een nieuwe kerstoutfit is de met lichtjes versierde Royal Mile de ‘place to be’. Deze hoofdstraat in Old Town van Edinburgh is gezegend met grote winkelketens en toeristische souvenirwinkeltjes waar u een kilt, doedelzak of fles Schotse whisky kunt scoren.

Een kerstoutfit shoppen bij Harrods

Ook in Londen kunt u uitstekend de kerfsfeer opsnuiven tijdens een kerstreis Groot-Brittannië. De winkels en straten van deze Engelse hoofdstad worden ieder jaar weer fantastisch versierd tijdens ‘Christmas’. Van grote kerstbomen, aantrekkelijke etalages die gevuld zijn met de mooiste kerstspullen tot de kerstmarkt op Covent Garden. Maar ook aan de voet van het reuzenrad London Eye vindt jaarlijks een gezellige kerstmarkt plaats met talloze kraampjes. En neem tijdens een kerstreis Groot-Brittannië in Londen ook eens een kijkje bij Harrods. Dit bekende warenhuis heeft maar liefst vijf verdiepingen gevuld met de meest fantastische en uitbundige kerstversiering. Mochten uw winkeltassen goed gevuld zijn met kerstinkopen, maak dan ook eens een excursie naar de fascinerende bezienswaardigheden van Londen. Schiet tijdens een kerstreis Groot-Brittannië leuke vakantiekiekjes voor een persoonlijke kerstkaart bij de Big Ben, of bij de grote versierde kerstboom voor de St. Paul’s Cathedral.

De Duitse kerstmarkt van Birmingham

Op excursie naar een Duitse kerstmarkt in Groot-Brittannië? In de Engelse stad Birmingham is dit mogelijk! De Birmingham Frankfurt Christmas Market is namelijk de grootste authentieke Duitse kerstmarkt buiten Duitsland. Bij deze druk bezochte en ‘gemütliche’ kerstmarkt met ruim 180 houten stalletjes, worden uw zintuigen optimaal geprikkeld. Naast leuke kerstproducten kopen, kunt u hier ook een warm glas glühwein drinken of een lekkere Duitse braadworst proeven. Mocht u nog energie over hebben en uw bedje van het comfortabele hotel van Kras nog niet op willen zoeken, loop dan eens richting het grote verlichte reuzenrad. Onder de vrolijke deuntjes van de kerstmuziek wordt u tijdens een ritje met dit rad getrakteerd op een verbluffend uitzicht over het magisch verlichte Birmingham. Als dat geen ‘Happy Christmas’ is!

Verfijn uw keuze
5 vakanties Groot-Brittannië
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Plaats
Soort vakantie
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Vervoersoort
Gegarandeerd Vertrek
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,1
64 beoordelingen Kerstreizen Groot-Brittannië door reizigers van Kras