Het is een droom voor velen: kerst vieren in de Britse wereldstad Londen. Maak een mooie stadswandeling langs ‘must-sees’ zoals de Big Ben, London Bridge en Buckingham Palace. Of ga kerstshoppen in Regent Street en bewonder de grote kerstboom op Trafalgar Square. Ondertussen wordt u omringd door een zee aan lichtjes, schitterende etalages en kerstversieringen. Zo beleeft u uw eigen kerstsprookje tijdens een kerstreis Londen!

All I want for Christmas is London!

Ervaar deze winter het kerstgevoel in een wereldstad tijdens een kerstreis in Londen, de zuidelijk gelegen hoofdstad van Engeland. De straten zijn versierd met fonkelende lichtjes, winkels pakken uit met kerstetalages, en de ene kerstboom is nog groter dan de andere. Tijdens een kerstvakantie van Kras krijgt u uitgebreid de tijd om deze 'kersthoofdstad van Europa' te verkennen. Doe bijvoorbeeld kerstinkopen in Regent Street waar elk jaar ‘the sparkle of London’ te zien is, vanwege een duizelingwekkende hoeveelheid schitterende lichtjes. Of ga schaatsen op de ijsbaan in het nabijgelegen Hyde Park, terwijl de 'Jingle Bells' op de achtergrond klinken. Vervolgens kunt u koers zetten met een warme chocolademelk naar Oxford Street. Hier zijn de de prachtige gevels van de grote warenhuizen van top tot teen gehuldigd in kerstsferen. Een nieuw kerstoutfit is hier dus zo gevonden tijdens de kerstreizen van Kras.

Ontdek de Londense kerstsfeer

Heeft u tijdens een kerstreis Londen geen beschikking over een arrenslee om de stad te ontdekken? Stap dan gerust in de iconische, knalrode dubbeldekker. Met een lekker tempo rijdt u zo langs alle bezienswaardigheden en heeft u de gelegenheid om uit te stappen wanneer u wilt. Zo kunt u kerstshoppen bij Harrods, de Big Ben horen slaan of via de London Bridge de Theems oversteken. Vraagt u zich af welk uitzicht over de stad de kerstman heeft vanuit zijn ‘vliegende slee’? Stap dan eens in de 135 meter hoge Londen Eye. Vanaf dit reuzenrad heeft u een waanzinnig zicht  over het centrum met alle fonkelende kerstlampjes en sfeervolle kerstmarkten. Na dit ritje is het tijd voor een bezoek aan Covent Garden waar groepjes mensen 'Christmas Carols' zingen en de 'Christmas Punch' rijkelijk vloeit. Een voordelige kerstreis Londen in december brengt u helemaal in de kerststemming!

Verfijn uw keuze
3 vakanties Londen
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Soort vakantie
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Vervoersoort
Gegarandeerd Vertrek
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

7,8
37 beoordelingen Kerstreizen Groot-Brittannië Londen door reizigers van Kras