Kerstreizen Spanje - Winterwonderland in Zuid-Europa

Klinkende 'Jingle Bells' in Madrid, Barcelona of Valencia

Bewondert u straks het ‘winterwonderland’ van Zuid-Europese steden tijdens een kerstreis Spanje van Kras? Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de hoofdstad Madrid. In de luxueuze winkelstraat Calle de Serrano kunt u al uw kerstwensen in vervulling laten gaan. Of kiest u toch voor een vakantie naar Valencia, waar het mogelijk is om te schaatsen tussen palmbomen op het Plaza Ayuntamiento plein?

Winterwonderland in Barcelona

All I want for Christmas is...een reis naar España! Laat deze droom werkelijkheid worden door een van de kerstreizen naar Spanje te boeken bij Kras. Tijdens dit avontuur is het ‘winterwonderland’ van talloze Spaanse steden te ontdekken. Wat te denken van Barcelona, gelegen in het noordoosten van dit Zuid-Europese land. De basiliek Sagrada Familia behoort ongetwijfeld tot een van de meest fascinerende bezienswaardigheden van deze stad. Vooral het exterieur van deze door Gaudí ontworpen kathedraal is indrukwekkend tijdens de kerstperiode. De 120 meter hoge klokkentorens zijn dan namelijk versierd met felgekleurde kerstverlichting. Een ander kleurrijk spektakel dat gedurende Kerstmis is te bewonderen in Barcelona, is de centraal gelegen Magic Fountain van Montjuïc. In de kerstperiode danst deze watershow vrolijk mee op Catalaanse kerstliedjes zoals ‘Fum, fum, fum‘ en ‘El desembre congelat’. Feliz Navidad, oftewel vrolijk kerstfeest!

Kerstshoppen in Madrid

Wie nog even wat ’last minute’ kerstinkopen moet doen, kan misschien beter kiezen voor een reis naar het centraal gelegen Madrid. In deze hoofdstad van Spanje wordt de centraal gelegen winkelstraat Calle de Serrano gezien als een waar shoppingparadijs. Het is goed mogelijk dat al uw kerstwensen hier in vervulling gaan, dankzij de aanwezigheid van luxueuze merken zoals Cartier, Louis Vuitton en Giorgio Armani. Wie de drukte van de grote stad even wil ontvluchten tijdens een vakantie Spanje, kan een bezoek brengen aan het centraal gelegen Parque de El Retiro. Zelfs in de winter is het heerlijk dwalen door dit stadspark dat gevuld is met glinsterende meren, marmeren standbeelden en majestueuze paviljoens.

Schaatsen tussen palmbomen in Valencia

Om het jaar op een bijzondere manier af te sluiten, kunt u ook een bezoek brengen aan de oostelijke stad Valencia tijdens een kerstreis Spanje. Het centraal gelegen Plaza Ayuntamiento is gedurende deze feestelijke periode geheel in stijl gedecoreerd. Op dit plein is het mogelijk om eind december uw kunsten te vertonen op een openlucht schaatsbaan, terwijl u wordt omringd door een fonkelende kerstboom, sfeervolle kerststalletjes en met lampjes versierde palmbomen. Een bijna onvergetelijke ervaring tijdens deze vakantie in Valencia! Proef ook eens de sfeer van deze Spaanse stad door naar binnen te wandelen bij Palace Fesol aan de Calle Hernán Cortés straat. In dit restaurant kunt u smullen van de lokale specialiteit Paella Valenciana, terwijl de ‘Jingle Bells’ vrolijk op de achtergrond klinken.

Verfijn uw keuze
12 vakanties Spanje
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Soort vakantie
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Doelgroep
Vervoersoort
Gegarandeerd Vertrek
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,1
140 beoordelingen Kerstreizen Spanje door reizigers van Kras